RX 580 sistemde RDR 1 ve 2 oynanır mı?

avkila.tech

Kilopat
Selamlar. RDR sizce nasıl bir oyun? Oynanır mı?

İşlemcim: E5-2690 V3 (Turbo unlock 3.5 GHz all Core)
RAM: 4x8 32 GB 2133MHz.
Ekran kartı: RX 580 2048sp (590 performansına overclocklu)
Depolama: Yaklaşık 200GB boş alanım var NVMe SSD için.

Hocam RX 570 ile zamanında gayet rahat bir şekilde RDR2'yi oynamıştım. 2'yi her türlü oynarsınız. RDR1'in sistem gereksinimleri, RDR2'den daha rahat diye biliyorum. Onu da oynamanız lazım.

RX 580 2048sp Çin'e özel bir ürün. Muhtemelen sizdeki model yeni çıkan off-Brand grafik kart. 2048sp çipi RX 570 ile aynı kefeye koyulacak kadar güçsüz, ismindeki RX 580e kanmayın. RX590 olması için 2 boy uzaması gerek

RX6400 ile oynayıp bitirdim ikisini de kaldırır merak etme rahat bitirirsin.

RX 580 2048sp Çin'e özel bir ürün. Muhtemelen sizdeki model yeni çıkan off-Brand grafik kart. 2048sp çipi RX 570 ile aynı kefeye koyulacak kadar güçsüz, ismindeki RX 580e kanmayın. RX590 olması için 2 boy uzaması gerek
Biliyorum. Çin'den kendim getirdim. MLLSE. Dünya rekorum var ekstrem overclockta. 1455 core 2150 memory gördüm. EX 590 performansına yaklaşık puan veriyor furmarkta.

Tabii, RX 590 stok değerlerinde iken. Ayrıca çipi 570'in değil 470'in. Evet 570'de 2048sp'ye çeviriliyor ancak çok daha nadir. 470 Daha uygun o durum için.
Hocam RX 570 ile zamanında gayet rahat bir şekilde RDR2'yi oynamıştım. 2'yi her türlü oynarsınız. RDR1'in sistem gereksinimleri, RDR2'den daha rahat diye biliyorum. Onu da oynamanız lazım.
Hikayesi nasıl?
RX6400 ile oynayıp bitirdim ikisini de kaldırır merak etme rahat bitirirsin.
Hikayesi nasıl?
Oynanır tabii ki, RX 580 gayet iyi bir kart. Ama performansı ne kadar arttırdığını görmek için denemen lazım. İyi oyunlar!
Teşekkürler.

Biliyorum. Çin'den kendim getirdim. MLLSE. Dünya rekorum var ekstrem overclockta. 1455 core 2150 memory gördüm. EX 590 performansına yaklaşık puan veriyor furmarkta.

Tabii, RX 590 stok değerlerinde iken. Ayrıca çipi 570'in değil 470'in. Evet 570'de 2048sp'ye çeviriliyor ancak çok daha nadir. 470 Daha uygun o durum için.

Hikayesi nasıl?

Hikayesi nasıl?

Teşekkürler.
İlk oyunun hikayesi belki çok hoşunuza gitmeyebilir. Ama bazı sahneleri iyidir. ikinci oyun zaten hikaye anlatımını en iyi yapan oyunlardan biri. bir filmin içinde gibi oynuyorsunuz.. Özetle güzel seri iyi hikayesi var oynanır.

Ayrıca çipi 570'in değil 470'in

AMD Radeon RX 580 2048SP Techpowerup
AMD Radeon RX 570 Techpowerup
AMD Radeon RX 470 Techpowerup
Aynı GPU die kullanılmış RX 570 ve RX 580 2048SP'de, Polaris 20.
RX 470 GPU çipi ise Ellesmere serisi.

MLLSE. Dünya rekorum var ekstrem overclockta. 1455 Core 2150 Memory gördüm. EX 590 performansına yaklaşık puan veriyor FurMark'ta.

Aslında Çin'de local pazarda ve toptancı alışveriş sitelerinde meşhur bir marka MLLSE. Ayrıca böylesine performans almanız çok iyi olmuş bu karttan, silicon-lottery kazanmışsınız tabiri caizse. Sıcaklıklar nasıl?

Çin'den kendim getirdim. MLLSE.
Gördüğüm kadarıyla custom vBios ile kullanıyorsunuz, sakıncası yoksa kullandığınız vBios dosyasını paylaşırmısınız ? Stock 95W limitli oluyor bu kartlar, sizdeki vBios dosyasında limitin aşıldığını varsayıyorum

Son düzenleme:
AMD Radeon RX 580 2048SP Techpowerup
AMD Radeon RX 570 Techpowerup
AMD Radeon RX 470 Techpowerup
Aynı GPU die kullanılmış RX 570 ve RX 580 2048SP'de, Polaris 20.
RX 470 GPU çipi ise Ellesmere serisi.

Aslında Çin'de local pazarda ve toptancı alışveriş sitelerinde meşhur bir marka MLLSE. Ayrıca böylesine performans almanız çok iyi olmuş bu karttan, silicon-lottery kazanmışsınız tabiri caizse. Sıcaklıklar nasıl?

Gördüğüm kadarıyla custom vBios ile kullanıyorsunuz, sakıncası yoksa kullandığınız vBios dosyasını paylaşırmısınız ? Stock 95W limitli oluyor bu kartlar, sizdeki vBios dosyasında limitin aşıldığını varsayıyorum
Orada yazılana bakma. GPU-Z'de her zaman Ellesmere şeklinde görülür. Gerçek 570'den çevirmeler çok çok nadirdir. MLLSE evet Çin piyasasında güzel bir marka. Ondan dolayı aldım zaten.

Sıcaklıklara gelirsek bu kart normal oda sıcaklıklarında 225W gücü kaldıramaz ısınır. Ben -10 derecelik bir alana koyuyordum kışın. Şu anda 1340 core 2000 memory şeklinde kullanıyorum. Maksimum 58 gördüm furmark v2'de. Tabii 180W civarı güç çekerken.

vBIOS icin de bu kartlar stok olarak 150W limitle geliyor. vBIOS üzerinden değerleri değiştirip aticlockpatcher ile driverlarınızı patchledikten sonra afterburner üzerinden arttırabilirsiniz. Kendi rehberim de var, linkini şöyle vereyim.

İlk oyunun hikayesi belki çok hoşunuza gitmeyebilir. Ama bazı sahneleri iyidir. ikinci oyun zaten hikaye anlatımını en iyi yapan oyunlardan biri. bir filmin içinde gibi oynuyorsunuz.. Özetle güzel seri iyi hikayesi var oynanır.
Anladım hocam sağ olun.

Yeni konular

Geri
Yukarı