Batuhanqwwe
Hectopat
Rx 580 ne zaman stoklara gelir?
Dostum bu ayın sonlarına doğru gelecek diye biliyorum.Rx 580 ne zaman stoklara gelir?
Normal fiyatlarından daha fazla olur diye düşünüyorum ben açıkçası. Madenciler bütün stokları bitiriyor. Satan şirketler artık bilinçlenmiştir ve zamlanır biraz fiyatlar bence.Fiyatları ne olacak 8GB modellerin bilginiz var mı ?
Stokta varken fiyatları neydi? 1100 1300 TL arasında bulabilir miyim 8 GB modelini?Normal fiyatlarından daha fazla olur diye düşünüyorum ben açıkçası. Madenciler bütün stokları bitiriyor. Satan şirketler artık bilinçlenmiştir ve zamlanır biraz fiyatlar bence.
İmkansız bence. Bende RX 580 alacaktım ama eğer 1500 TL 1600 TL olursa 300-400 lira daha ekleyip GTX 1070 alırım.Stokta varken fiyatları neydi? 1100 1300 TL arasında bulabilir miyim 8 GB modelini?
Şu madenci ne anlama geliyor hocam? Ne yapar bunlar? Sık sık karşılaşıyorum bu ifadeyle.Normal fiyatlarından daha fazla olur diye düşünüyorum ben açıkçası. Madenciler bütün stokları bitiriyor. Satan şirketler artık bilinçlenmiştir ve zamlanır biraz fiyatlar bence.
bitcoin denen sanal parayı kazanabilmek için kendi bilgisayarları dışında bilgisayarlar toplayıp(bilgisayarın gücüyle doğru orantılı olarak) bu bilgisayarlarla para kazanıyorlar, sanal para madenciliği, yatırım gerektiren iş, youtubeda biraz araştırın bu işi türkiyede bile 4 oda dolusu hayvan gibi bilgisayarlarla 100-200 tane ortalama, server kurarcasına madenciliğini yapanlar var.. Hiç sevemedim sevemem de şu bitcoin illetini.Şu madenci ne anlama geliyor hocam? Ne yapar bunlar? Sık sık karşılaşıyorum bu ifadeyle.
Stokta varken MSI modeli 1300 Sapphire Pulse modeli 1150 Asus modeli 1500-1600 fiyatlarında idi. Bende alıcaktım malesef stokta kalmamış :/Stokta varken fiyatları neydi? 1100 1300 TL arasında bulabilir miyim 8 GB modelini?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.