RX 580 termal macun değişikliği yapma

Swixeyes

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
RX 580
Anakart
MSI
İşlemci
R5 1600
4 yıldır hiç termal macun sürmedim ve ekran kartım ilk başlarda ısınıyordu ama o kadar değildi. Şimdi 10dk çalışıyor YouTube'da ve ekran kartına 3 4 sn tut elini alev alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman bi macun yenilemesi yapmanız lazım da ya macunu kendiniz alıp teker teker söküp sürmeniz lazım yada garantisi devam ediyorsa garantiye vermeniz lazım. Garanti dışındaysa ya bir bilgisayarcıya götürüp yaptırmanız yada kendiniz yapmanız lazım. Yapamam diyorsanız macununuzla gidin ve gözünüzün önünde sürmesini isteyin. Bu arada bilgisayar çalışırken çıplak elle bilgisayar parçalarına dokunmamanız lazım. Msi afterburner veya başka uygulamalar ile sıcaklıkları gözlemleyebilirsiniz.

Vatan pc den alım yaptırcam yaparlar demi

Kaç derece oluyor?
Hocam vallaha boştayken donuyor bazen 50 60 derecr doluyken 80 i görüyor diye biliyorum

Vatan PC'den alım yaptıracağım yaparlar değil mi?

Bence yapmazlar ama ara sor, olmadı kendin yaparsın YouTube'dan bakarak kolay işlem zaten, sadece biraz pahalı olabilir termal macun ve ped fiyatları. Ben yerinde olsam macunla ped fiyatlarına bakarım bir de bilgisayarcıya sorarım eğer fiyat farkı çok yoksa bilgisayarcıya yaptırırım hem uğraşmamış olurum. Ama iyi bir bilgisayarcıya git ki termal ped yerine termal ped görunümlü 1 ısı iletkenlikli jelibon koymasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…