RX 580 termal pad kalınlığı nedir?

ayberkqwt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba elimde XFX RX 580 8 GB modelli bir ekran kartım var. Termal pad değiştirmeye kalktığımda 1mm kullandim ve sıcaklıklarında eskisine göre biraz artış oldu. Yüksek ihtimalle mm yuksek geldiği içindir. Kaç mm kullanabilirim? 0, 5mm mi 0, 75mm şu an internette satiliyor ikisi de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modelden modele göre bu değer farklılık gösteriyor. RX 580'ler için 1mm uygundur. VRAM'ler için 1.5'a kadar yolu var.

Ama sıcaklıklar artış gosterdi bu termal padleri taktiğimda normalleri 0, 75mm VRAM'leri ise 1mm yapsam mı?

Modelden modele göre bu değer farklılık gösteriyor. RX 580'ler için 1mm uygundur. VRAM'ler için 1.5'a kadar yolu var.

Veya VRAM'lerde dahil ikisini de 0, 75mm olabilir mi?

0, 5mm de alabilirim.

Son düzenleme:
buyur hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250202_025540.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 106

Hocam bende bunu görmüştüm internette fakat işe yaramadi hepsine 1mm kullandim VRAM'lerde dahil fakat dediğim gibi ısı artışı oldu eskisine göre.

Allah Allah ben mi takamadim acaba tekrardan termal pad almayı düşünüyorum 1mm yoksa 0, 75mm mi almalıyım sizce ayrıyeten bir de 1, 5mm olani mi almalıyım. Yoksa ikisine de 1mm yeterli midir?

Bendeki sanırsam çok kötü bir şeydi ondan oldu.

Son düzenleme:
termal pad olarak ne kullandınız? ben deniportun pulsar ace dragon modelini kullandım kalitesiz markasız veya düşük kw li padlar tamamen masraf. 1 kere alın sağlam alın ayrıca 1mm vram , 1.5mm olanıda mosfetler doğru ölçü almanız lazım çünkü mosfetler bloğa değmezse soğutmaz

Hocam markasi belirsiz bir şey 2023 de 100 liraya almistim kargo dahil çok kötü bir şey çift tarafli bant gibi inanirsaniz bende o aldığınız marka ve saticidan alacağım fakat bu ikisine de 1mm olur mu çünkü neredeyse ikisi 700 liraya denk geliyor ve MOSFET ölçümünden kastiniz ne daha açık anlatma sansiniz var mi?

Hocam size daha iyi ulasmanin bir yolu var mi acaba buradan yazdiginizda bildirim gelmiyor bana çok geç görüyorum herhangi bir sosyal medya uzerinden iletişime geçme sansimiz var mı?

Reis yanıt bekliyorum dediğine göre alacağım 1mm.

Son düzenleme:
hocam mosfetlerden kastım şu,

Vramlara koyacağını 1mm pad sizin o 1.5mm termal pad koymanız gereken yerle fark 0,5. ikisinede 1mm koyarsanız 1.5mm koymanız gereken yerdeki mosfetler bloğa değmez ve soğutmaz. ikisinde 1mm koyamazssınız koyarsanız 1.5mm koymanız gereken padların yeri bloğa değmez. ferhtgrsu@gmail.com bana mail atın

Tamamdir hocam size mailden yazdım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…