RX 580 UV sonrası oyundan atma

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Selamlar ASUS Dual RX 580 4 GB OC model ekran kartı kullanmaktayım UV yaptım. Rehber: RX 580 Undervolt Rehberi
Bu linkteki rehberi birebir yaptım sadece fan kontrol kısmını otomatik bıraktım ısınmadıgı icin. Ancak GTA V'e girdim oyun açıldı oynama ekranına gelir gelmez dondu, ekranlar gitti geldi, oyundan attı. Acaba neresini eksik yapmış olabilirim ve masaüstüne geldiğinde donma oluyor sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam rehberdeki verilen mv 1031 1031 diye gidiyor ben bunu 1035 yaptım GTA V girdim benchmark falan yaptım fakat oyunu kapattıktan sonra masaüstünde donmalar yaşadım yeniden başlat dedim yeniden başlatılıyor doluyor fakat başlatmıyor reset atmak zorunda kalıyorum @avkila.tech

Hocam rehberdeki verilen mv 1031 1031 diye gidiyor ben bunu 1035 yaptım GTA V girdim benchmark falan yaptım fakat oyunu kapattıktan sonra masaüstünde donmalar yaşadım yeniden başlat dedim yeniden başlatılıyor doluyor fakat başlatmıyor reset atmak zorunda kalıyorum @avkila.tech
Undervolt işlemini geriye aldığınız zaman düzeliyor mu??

Zaten PC donuyor reset atıyorum düzeliyor evet.
Demek ki undervolt çok fazla olmuş. Anakarttan anakarta işlemciden işlemciye ramden rame değişebilen bir durum. Bende bi ara 4 gb ramli bir laptop vardı arkadaşımın aynı model ama 8gb olanından vardı ben çocuktan -20mV daha fazla undervolt yapabiliyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı