B By-Razor Hectopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #1 Merhaba, 400 TL bütçem var PSU bakıyorum. Bunu almayı düşünüyordum şimdiden teşekkürler. Sistemim: Gigabyte 970A-D3 anakart, Gigabyte RX 580 4 GB, AMD FX8350, 4x4 GB RAM. Son düzenleme: 30 Nisan 2020
Merhaba, 400 TL bütçem var PSU bakıyorum. Bunu almayı düşünüyordum şimdiden teşekkürler. Sistemim: Gigabyte 970A-D3 anakart, Gigabyte RX 580 4 GB, AMD FX8350, 4x4 GB RAM.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Nisan 2020 #2 Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu iyidir.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu iyidir.
B By-Razor Hectopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #3 BalikŞuşişi dedi: Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu iyidir. Genişletmek için tıkla... Bunlar nasıl SilverStone Strider Essential 500W 80+
BalikŞuşişi dedi: Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu iyidir. Genişletmek için tıkla... Bunlar nasıl SilverStone Strider Essential 500W 80+
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Nisan 2020 #4 Bu bütçeye benim attığım daha iyi olur. İlerde sistem yükseltirseniz de kullanabilirsiniz rahatça benim attığımı.
Bu bütçeye benim attığım daha iyi olur. İlerde sistem yükseltirseniz de kullanabilirsiniz rahatça benim attığımı.
B By-Razor Hectopat Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #5 BalikŞuşişi dedi: Bu bütçeye benim attığım daha iyi olur. İlerde sistem yükseltirseniz de kullanabilirsiniz rahatça benim attığımı. Genişletmek için tıkla... Elimdeki güç kablosu baya eski bu güç kablolu satıyormuş önemi var mı satıcının BalikŞuşişi dedi: Bu bütçeye benim attığım daha iyi olur. İlerde sistem yükseltirseniz de kullanabilirsiniz rahatça benim attığımı. Genişletmek için tıkla... Aldım teşekkürler Son düzenleme: 30 Nisan 2020
BalikŞuşişi dedi: Bu bütçeye benim attığım daha iyi olur. İlerde sistem yükseltirseniz de kullanabilirsiniz rahatça benim attığımı. Genişletmek için tıkla... Elimdeki güç kablosu baya eski bu güç kablolu satıyormuş önemi var mı satıcının BalikŞuşişi dedi: Bu bütçeye benim attığım daha iyi olur. İlerde sistem yükseltirseniz de kullanabilirsiniz rahatça benim attığımı. Genişletmek için tıkla... Aldım teşekkürler
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Nisan 2020 #6 By-Razor dedi: Elimdeki güç kablosu baya eski bu güç kablolu satıyormuş önemi var mı satıcının Aldım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Satıcı yorumlarına bakarsanız ve iyi yorumlar görürseniz rahatça alabilirsiniz. Hayırlı olsun.
By-Razor dedi: Elimdeki güç kablosu baya eski bu güç kablolu satıyormuş önemi var mı satıcının Aldım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Satıcı yorumlarına bakarsanız ve iyi yorumlar görürseniz rahatça alabilirsiniz. Hayırlı olsun.