Arkadaşlar öncelikle hepinize selam.
Elimde bulunan ASRock B365M PRO4 anakartına ve Sapphire RX 580 Nitro+ 4G modeline uygun bir PSU ve kasa önerisine ihtiyacım var.
İşlemcim i3-9100F ve Corsair Vengeance 8 GB 2400MHz RAM'im bulunmakta.
RAM'e ek uygun fiyatlı bir 8 GB daha tavsiyesi varsa alabilirim eğer sorun teşkil ederse aynı RAM'den almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar öncelikle hepinize selam.
Elimde bulunan ASRock B365M PRO4 anakartına ve Sapphire RX 580 Nitro+ 4G modeline uygun bir PSU ve kasa önerisine ihtiyacım var.
İşlemcim i3-9100F ve Corsair Vengeance 8 GB 2400MHz RAM'im bulunmakta.
RAM'e ek uygun fiyatlı bir 8 GB daha tavsiyesi varsa alabilirim eğer sorun teşkil ederse aynı RAM'den almayı düşünüyorum.
Ram iyi, ancak mhz bence biraz az. Tabii sizin ihtiyacınızı karşılıyorsa problem yok. Kasa hakkında pek bir bilgim yok ama hava akışı iyi gibi gözüküyor. PSU için aynı fiyatta daha iyi markalar bulabilirsiniz özellikle 80+ olan.
RAM iyi, ancak MHz bence biraz az. Tabii sizin ihtiyacınızı karşılıyorsa problem yok. Kasa hakkında pek bir bilgim yok ama hava akışı iyi gibi gözüküyor. PSU için aynı fiyatta daha iyi markalar bulabilirsiniz özellikle 80+ olan.
Bende Corsair Vengeance 8 GB 2400MHz RAM var, uyuşmama durumundan kaynaklı yükseltme amacıyla bu RAM'i seçtim. Toplamda 8+8 16 GB RAM'im olacak. Zaten anakartımın da desteklediği RAM MHz'i 2666 o yüzden bu RAM daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
PSU olarak da Xigmatek EN40704 500W X-Power X-Calibre 500 80+ Power Supply - incehesap.com bu PSU nasıldır?