RX 580 vs GTX 1060

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    69
1 yıl kullanıp atarım diyorsan gtx1060, 3 4 yıl kullanırım diyorsan rx580.

Hangi kart ucuzsa o alınmalı bence. RX 580 hep daha ucuz oluyordu o yüzden onu öneriyordum. Ancak şu anda ki stok durumundan dolayı fiyatları çok yüksek. O yüzden GTX 1060 almanı öneriyorum.

Hocam, istisnalar olabilir. Evet, bazı 3 GB modeller ucuz ama piyasa fiyatı olarak 1060 genel olarak 580'den pahalıydı. O dediğiniz modeli de biliyorum.

RX 580 4GB modeli GTX 1060 3GB modelinden net bir şekilde daha iyidir. GTX 1060 3GB modelinin yakın performanslı olanı RX 570 4GB modeilidir. İnternette testler mevcut. Oradan izleyip bakabilirsiniz. Sallama konuşmayın.

@Barış Tolon kimse sallama konuşmuyor. Önce yazılanı iyi oku anlama kapasiteni geliştir. Bazı oyunlarda dedim her oyunda demedim. 580 1060'ın 3 gb modelinde tabiki daha performanslı ama o fiyat farkına değecek mi oda alıcıya kalmış. Tekrar söylüyorum bazı oyunlarda 3GB modeli 580'i geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Terbiyeni takın önce. Kapasiteni geliştir falan. Sen kimsin de benim kapasitemi sorguluyorsun ki? Ortada testler var. Aç izle işte. Bu kadar mı zor be?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…