RX 580 vs GTX 1060

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    69
RX 580 fiyat performans olarak daha iyi. Asus almak yerine Sapphire nitro tercih edilebilir.

AMD ısınıyor olayı şehir efsanesi hocam. RX 570-2200G ikilisini kullanıyorum. Günde 7-8 saat oyun oynuyorum. Kart 70 dereceyi, işlemci 60 dereceyi geçmiyor. İkisi arasından RX 580'i öneririm ama Strix RX 580 almak yerine Nitro RX 590 alabilirsiniz.

Ben de başka bir şey yazsam herhalde sıkıntı çıkardı. Tabi ki 580 daha iyidir.

Bunu sana söyleyen esnaf, arkadaş, artık kim ise onunla arkadaşlık ilişkini kesmeni öneririm zira kendisi koca karı yöntemi olarak geçen kulaktan kulağa yöntemine inanıyor.

Kasa içi havalandırma düzgün olduğu sürece isterse 24 saat boyunca isterse 200 saat boyunca yük altında kullansan bile bir sıkıntı olmaz.

Fiyatları arasında aşırı fark yok ise RX 580 tercih etmenizi öneririm.

580 veya 590 max 1800 TL kadar alabilirsiniz. 2k vericem derseniz üstüne +500 kadar koyup gerekirse bekleyip RTX 2060 bakın derim.

Merhaba arkadaşlar başlıkta görüldüğü gibi bu hafta sonu PC toplayacağım bütçe sıkıntısı yok sadece iki ekran kartı arasında kaldım.
RX 580 8 GB / GTX 1060 6 GB
Bir de RX 570 1080P ayarlar için günümüzde yeterli mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…