RX 580 vs GTX 1060

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    69
@Silinen üye @Delected @Jhon le Carre Hesaplı veya pahalı isteyen istediği yerden alışveriş yapar arkadaşlar bunu ne diye tartışıyorsunuz yani anlamış değilim. Herkesin verdiği/vereceği karar ekonomik durumuna , tecrübelerine, sosyal ortamına , kişiliğine veya başka koşullardan ötürü farklılık gösterebilir.

Vatandan alışveriş yapan kişi sana göre kazık yemiş olabilir ama bana veya bir başkasına göre de öyle olmayabilir. Dolayısı ile her bireyin yaptığı/yapacağı tercihlere önce saygılı olmalısınız. Kapalı görüşlü olmamalısınız.
Çocukluk yapmanın lüzumu yok lütfen tartışmayın daha fazla.

Son düzenleme:
@Silinen üye @Delected @Jhon le Carre Hesaplı veya pahalı isteyen istediği yerden alışveriş yapar arkadaşlar bunu ne diye tartışıyorsunuz yani anlamış değilim. Herkesin verdiği/vereceği karar ekonomik durumuna , tecrübelerine veya başka koşullardan ötürü farklılık gösterebilir.

Vatandan alışveriş yapan kişi sana göre kazık yemiş olabilir ama bana veya bir başkasına göre de öyle olmayabilir. Dolayısı ile her bireyin yaptığı/yapacağı tercihlere önce saygılı olmalısınız. Kapalı görüşlü olmamalısınız.
Çocukluk yapmanın lüzumu yok lütfen tartışmayın daha fazla.
Ben tartışmaya dahil değildim fakat @Delected adlı kişinin davranışları beni çok sinirlendirdi alay edici konuşmaları felan o yüzden böyle bir cevap verdim haklısınız seviyemi düşürmemem gerekirdi.

Hala ben Vatan'a gidip kaziklanmak istiyorum diyen varsa gitsin. RX 580 de almasin, tamam mi? @Silinen üye Hocamiz guzelce izah etmis bunu.

Merak ettigim bir konu var yeri degil ama RX 580'in guc tuketimi cok artti demisti biri, peki Seasonic M12II-620 Evo yeter mi buna? Gucu cift kanaldan veriyor bu PSU, yani tek kanal degil. Simdi aklima kurt dustu. Acaba yeter mi?
MSI RX 580 Gaming X 8 GB'in kutusunda 500W PSU diyordu o zaman hem bu PSU'nun yetmesi lazim hem de o 1080 kadar guc cekmemis olur.

Performans konusunda birbirlerini geçebilen kartlar. Geforce nin yazılım ve oyun desteği çok ilerde.Rx 580 alacağınıza vegaları bekleyin. Acil almak istiyorsanız msı gtx 1060 alabilirsiniz. Ayrıca amd nin son zamanda cıkardığı referans veya markalarının kartları gerçekden çok tipsiz ve sade duruyor. Nvidia da kalite ve performans kokuyor.Amd hala emekliyor gözümden düştü.
Vega nedir hocam? Aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Vega'yı bekleyin diyorsunuz da Vega GTX 1070 ile yarışacak . Büyük ihtimal fiyatı da GTX 1070'in fiyatına yakın olacak . Olmasa da Vega' nın fiyatının ne olduğunu bilmeden nasıl Vega'yı bekleyin diyebiliyorsunuz ?

Arkadaşlar sürekli açtığınız konularda görüyorum hep GTX 1060 yerine RX 580 al diyorsunuz. Araştırdım baktım ama RX 580'de GTX 1060'dan yüksek herhangi bir şey yok. Acaba görmediğim bir şey mı var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında çok büyük performans farkı yok. Hatta DX 11 destekli oyunlarda bazen GTX 1060, RX 580'i geçiyor.
GTX 1060'ın avantajları:
-Düşük güç tüketimi
-DX 11 performansı
-ShadowPlay, Hairworks gibi Nvidia yazılımları
-Nvidia kalitesi
-Daha yükek OC potensiyeli
RX 580'in avantajları:
-DX12 ve Vulkan performansı
-Daha uygun fiyat
-Radeon Chill
-Daha fazla sürücü güncellemesi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı