RX 580 vs RTX 3080

PUBG Lite gibi yüksek çözünürlüklü oyunlar için hangisi ve Minecraft'ta RTX3080 alırsam RTX özelliği açılır mı?
RTX 3080 ile piyasadaki en güçlü oyunu bile ultrada 2K veya 4K rahatlıkla oynarsın. PUBG Lite ne ki hocam. :D Evet, RTX özelliği de açılır.
 
Yanlış mı okuyorum acaba... RTX 3080 mi yoksa RX 580 mi... bu nasıl zor bir karar rabbim sen yardımcı ol nasıl karar verebilir insan...

RTX 3080 tabii ki:) Sormaya bile gerek yok bunu bence:)
 
GTX 980 mi 6900 XT mi gibi bir soru olmuş. :D
 
Forum kalitesinin artması açısından bu tarz konuların açılmasına bence izin verilmemeli. Gün geçtikçe kalitesiz konular ve birbirini tekrar eden konular açılıyor. Açılan konular ne kimseye bir şey öğretiyor ne de foruma değer katıyor.
Neden ki? Herkes belirli bir konuda aynı ölçüde bilgi birikimine sahip olamayabiliyor. En temel bilgilere sahip olamamak doğal karşılanması gereken bir durum. Bilgisayarlar konusunda eksper olan, uçaklar konusunda bilgisiz kalabiliyor; en temel gereksinimler doğrultusunda her insanın mevcuttaki bilgi birikimi, belli başlı konularda yetersiz kalabilir. Normaldir böyle konuların açılması. Technopat havacılık endüstrisi ile ilgili bir platform olsaydı, yazdığınız en basit bir soruya bile troll deselerdi ne yapacaktınız?

Bunun kaliteyi düşürmesiyle bir alakası yok. Her sınıftan kimse, saygı çerçevesi içerisinde istediğini sorabilir.
 

Geri
Yukarı