RX 580 Wattman hatası

Arif Küheylan

Femtopat
Daha fazla  
Aktif kullandığım PSU Frisby 600W. Yeni PSU sipariş ettim. Corsair RM 750 Gold. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünüp aldım. Sizce, hata mı ettim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı PSU var WattMan hatasını bende alıyordum arada sırada hep yazılımsal olduğunu düşündüm fakat bakalım düzelcek mi denedikten sonra buraya tekrar dönersen sevinirim.

Bence evet hata yaptınız sorunun donanım kaynaklı olabilmesi için ilk önce bütün yazılımsal olanakları denemeniz gerekiyordu. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve 20.11.2 sürümünü kurun.

Aktif kullandığım PSU Frisby 600W. Yeni PSU sipariş ettim. Corsair RM 750 Gold. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünüp aldım. Sizce, hata mı ettim?

WattMan hatasının bir sürü nedeni olabilir, hangi sürücü sürümünde problemi yaşıyordunuz? Ben sürücü kaynaklı yaşıyordum, yeni sürücülerde düzelttiler gibi.

bunu yaptım en son çare olarak yapmıştım temiz windows kurup +ddu ile kaldırıp bu sürümü kurdum aynı sorun devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…