RX 580 Wattman hatası

Arif Küheylan

Femtopat
Daha fazla  
Aktif kullandığım PSU Frisby 600W. Yeni PSU sipariş ettim. Corsair RM 750 Gold. Sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünüp aldım. Sizce, hata mı ettim?

Son düzenleyen: Moderatör:
WattMan hatasının bir sürü nedeni olabilir, hangi sürücü sürümünde problemi yaşıyordunuz? Ben sürücü kaynaklı yaşıyordum, yeni sürücülerde düzelttiler gibi.
şöyle söylim en son gelen ve ondan öncekindede yaşadım sonra 20.11.2 ye geçtim ondada yaşadım yani denedim ama olmadı
Windows kurup neden DDU ile kaldırınız ki? Windows'un kurduğu sürücü en stabili oluyor.
bir öneri üzerine yaptım

Wattman illeti sadece PSU kaynaklı olmuyor.Kutusunu açmayın hocam gelince PSU'nun diğer seçenekleri deneyelim.
ne gibi seçenekler var birde şöyle birşey var psunun yorumlarına baktım baya sıkıntılı birşey miş ondan da değiştirmek istedim kime sorduysam c4 dediler

Bence evet hata yaptınız sorunun donanım kaynaklı olabilmesi için ilk önce bütün yazılımsal olanakları denemeniz gerekiyordu. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve 20.11.2 sürümünü kurun.

Neden 20.11.2 hocam? 21.3.1 de WHQL driver? Aynı sorunu ben de yaşıyorum az biraz değerler ile oynayınca çöküyor. Mining yapıyorum, ama YouTube videolarında insanlar değerleri sona alıyor tıklamıyor, ben Memory clock hızını 2000'den 2070'e alınca bilgisayar kapanıyor tuhaf. Konum burada MSI Afterburner ile RX 580 2070 MHz iken sistem kapanıyor

Neden 20.11.2 hocam? 21.3.1 de WHQL driver? Aynı sorunu ben de yaşıyorum az biraz değerler ile oynayınca çöküyor. Mining yapıyorum, ama YouTube videolarında insanlar değerleri sona alıyor tıklamıyor, ben Memory clock hızını 2000'den 2070'e alınca bilgisayar kapanıyor tuhaf. Konum burada MSI Afterburner ile RX 580 2070 MHz iken sistem kapanıyor

Çünkü benim kullandığım ve forumda insanların düşüncelerinden anladığım kadarıyla en sıkıntısız ve en stabil sürücü sürümü 20.11.2

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı