RX 580 WattMan Hatası

Sapphire RX 580 Pulse kullanıyorum. Normalde WattMan hatasını PC donar ve ben kapatır açtığımda alırdım fakat son 3 günde PC yük altındayken kendine reset atmaya başladı ve WattMan hata bildirimi geldi. Ne zaman FurMark veya Apex Legends girsem FurMark'ta 3 Apex Legends'de 15 dk sonra hatayı alıyorum sorum şu (yapılabilecek her şeyi denedim tek yapamadığım başka bir bilgisayarda ekran kartımı denemek ) sorun PSU'da mı? Undervolt yaptım 90 Watt güç tüketirken de aynı hatayı verdi ve sadece yük altında alıyorum. Ekran kartını mı yoksa PSU'yu mu garantiye vermem lazım?
Denediğim şeyler:
  • 3 Farklı BIOS sürümü
  • 5 Farkı Radeon sürücüsü (sürücüsüz halini denemedim)
  • Undervolt underclock
  • Fast Boot kapatmak
Not: Oyunda ve FurMark'da değerler gayet normal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerleri almak için bazen evet.
Benim bildiğim Afterburner yüklüyken ikisinden birinden OC yapınca çakışıp bilgisayarın çökmesine yol açıyor ve bilgisayar ekran kartından ve WattMan programından bağımsız bir sebepten ötürü çökse bile WattMan sıfırlanır.

Benim bildiğim Afterburner yüklüyken ikisinden birinden OC yapınca çakışıp bilgisayarın çökmesine yol açıyor ve bilgisayar ekran kartından ve WattMan programından bağımsız bir sebepten ötürü çökse bile WattMan sıfırlanır.
Eğer Afterburnerdan bir değişiklik yapacaksam wattmanda ayarları defaulta alıyorum.

Senden öncelikle test etmeni istediğim bir şey var.
850+ bir PSU kullanıp gözlemler misin? Güç sorunu gibi duruyor.
Belli dk lar sonra kapanıyor sonuçta AMD kartlar güç fazla tüketiyor.
Kart ısınınca daha çok güç ister.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senden öncelikle test etmeni istediğim bir şey var.
850+ bi PSU kullanıp gözlemlermisin güç sorunu gibi duruyor.
Belli dk lar sonra kapanıyor sonuçta AMD kartlar güç fazla tüketiyor.
Kart Isınıca daha çok güç ister.
Böyle bir şey yapma imkanım yok olsa direkt başka bir bilgisayarda ekran kartını deneyeceğim fakat kart 110 watt tüketirken bile bu hatayı aldım. Herkes yardım etmeye çalışıyor fakat bende size yardım edebilmek istiyorum fakat elimde imkan yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı