RX 580 yerine GTX 1060 almak mantıklı mı?

sfennks1123

Hectopat
Daha fazla  
1 aydır RX 580 arıyorum ve piyasada bir türlü RX 580 ekran kartı bulamadım. Aklımda GTX 1060 vardı ve daha fazla beklememek amacı ile MSI GTX 1060 6 GB Gaming X modelini aldım. Aldığıma değer bir ekran kartı mı? Yoksa aptallık mı ettim? Teknobiyotik vb. sitelere sorduğumda ise bana 3 ay sonra geleceklerini söylediler.

İnsanlar RX 480 ve RX 580 sebebiyle 1060 önermediği için 1060 modelinin çok ama çok ezildiğini düşünüyorum. GTX 1060, 1080P, Ultra bütün AAA oyunlarını 55 60+ FPS oynatıyor. Kötü bir kart değil kesinlikle. Ha RX 580 olsa daha iyi olurdu tabii ama 1060'da üzmez. Kendim kullandığım için biliyorum.

Fikrimce tabiki RX 580 daha iyi. Fakat @Jira ' nın da dediği gibi GTX 1060 fazla eziliyor küçümsenecek bir kart değil. Bende teknobiyotik youtube sayfasında sormuştum. Bana Eylül, Ekim' e kadar çıkış fiyatından geleceğini düşünmüyoruz demişlerdi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı