RX 580'e bakım yaptırılmalı mı?

Hasan0404

Femtopat
Daha fazla  
Benim ekran kartım RX 580 8 GB ama 4 5 yıldır temizliğini yaptıramadım, 80 dereceye kadar çıkıyor GTA 5'te bile. Yaptırırsam kaça kadar iner derece? Yani çok etkili olur mu? bir de başka neler yaptırayım? teşekkür ederim.

Benim ekran kartım RX 580 8 GB ama 4 5 yıldır temizliğini yaptıramadım, 80 dereceye kadar çıkıyor GTA 5'te bile. Yaptırırsam kaça kadar iner derece? Yani çok etkili olur mu? Bir de başka neler yaptırayım? Teşekkür ederim.

Evde 10 dakikanı almaz. Ekran kartının vidalarını söküp içini açınca temiz bir kağıt havlu ile eski macunu güzelce temizleyip ardından yeni bir termal macun sürüp ve spatula veya kart ile yayıp tekrar kapatın ve vidalayın bu kadar. En basit iş ki 80 derece normal değil. Mutlak surette termal macunu yemiş ve kalmadığı için böyle. Bakımını yapın 65 derecelere inecektir.

Evde 10 dakikanı almaz. Ekran kartının vidalarını söküp içini açınca temiz bir kağıt havlu ile eski macunu güzelce temizleyip ardından yeni bir termal macun sürüp ve spatula veya kart ile yayıp tekrar kapatın ve vidalayın bu kadar. En basit iş ki 80 derece normal değil. Mutlak surette termal macunu yemiş ve kalmadığı için böyle. Bakımını yapın 65 derecelere inecektir.

Kendin yapmasını bilmiyorsan dokunma bilgisayarcıya gotur bence.

Bilgisayarciyla konuştuk adam dedi ki çok bir şey değişmez sıvı soğutma lazım falan dedi ben inanmadım dedim yapalım yinede tanıdık adam

Kendin yapmasını bilmiyorsan dokunma bilgisayarcıya gotur bence.

Sıfır tecrübeyle insanlar masaüstü topluyor. Bir zahmet YouTube'dan bakıp yapabilir. E tabii bir bilgisayarcıda minimum 350 lira vermek istiyorsa kendi bilir.

Bilgisayarciyla konuştuk adam dedi ki çok bir şey değişmez sıvı soğutma lazım falan dedi ben inanmadım dedim yapalım yine de tanıdık adam.

O bilgisayarcıdan uzak dur. Ekran kartı ve sıvı soğutmanın ne alakası var? Sana onu satmak istiyor. Ahlaksızlar her yerde.

Sıfır tecrübeyle insanlar masaüstü topluyor. Bir zahmet YouTube'dan bakıp yapabilir. E tabii bir bilgisayarcıda minimum 350 lira vermek istiyorsa kendi bilir.

Yok iyi birisi tanıdık benim babamın okul islerini de yapıyor ben yeni götürmüştüm işlemci macun için ve format için para almadı.

Son bir sorum var gerçekten teşekkür ederim başka yaptırmam gereken birşey varmı sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı