RX 580'e High Power 80+ 500W yeter mi?

Herkese teşekkürler yorumlar için sonuç olarak almak isteyen varsa iki markayı da tercih edebilir korkmadan diyelim bitirelim bence :)
Kusura bakma birader konu farklı yerlere gitti, ben alacaksın sandım öneride bulundum. High Power de çok çok iyi marka, gözü kapalı kullanırsın,ol sadece model kıyaslaması yaptık. Sistemin için yeterli olacaktır, şimdiden hayırlı olsun.

Kusura bakma birader konu farklı yerlere gitti, ben alacaksın sandım öneride bulundum. High Power de çok çok iyi marka, gözü kapalı kullanırsın, ol sadece model kıyaslaması yaptık. Sistemin için yeterli olacaktır, şimdiden hayırlı olsun.

eyvallah. Olur böyle şeyler hiç sıkıntı yok kalp kırmaya değmez sağ ol yardımın için.

Merhaba. RX 580 Nitro + OC / Armor almayı düşünüyorum ya da 1060 6 GB elimde High Power HP-500-A12s 80+ PSU var iş görür mü yükseltmeme gerek var mı? PSU yeterliliği için olan sitelere bakınca 350W çıkıyor bu sonuç doğru mudur? Diğer donanımlar:
  • H410M A PRO anakart.
  • i310100F işlemci.
  • 16 GB 3000MHz RAM.
  • 3 fan RGB.
  • 1 SSD 240GB.
  • 1 HDD 1TB.

Öncelikle ben Corsair, CM veya Thermaltake almanı öneririm. Konuya gelecek olursak 500W yeterli olacaktır.
Merhaba. RX 580 Nitro + OC / Armor almayı düşünüyorum ya da 1060 6 GB elimde High Power HP-500-A12s 80+ PSU var iş görür mü yükseltmeme gerek var mı? PSU yeterliliği için olan sitelere bakınca 350W çıkıyor bu sonuç doğru mudur? Diğer donanımlar:
  • H410M A PRO anakart.
  • i310100F işlemci.
  • 16 GB 3000MHz RAM.
  • 3 fan RGB.
  • 1 SSD 240GB.
  • 1 HDD 1TB.

Hocam özür dilerim öneride bulundum elinizde varsa kullanın High Power da güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı