RX 580'i Satıp Daha İyi İşlemci ve Ekran Kartı Almak

MasterKing

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu malum ekran kartı piyasasındaki olaylardan dolayı RX 580'i satsam bana bir faydası olur mu? Ben 1400 TL'ye aldım aşağıdaki ekran kartını fakat şu an piyasada 2500 küsür TL, bu durumda (sanırsam) bana satmak daha mantıklı geliyor, bu kartı satıp 980Ti ve işlemci alınabilir mi? Ya da daha iyi bir ekran kartı ve işlemci alınabilir mi? :)

ASUS RX580 ROG STRIX 8GB GDDR5 256 Bit AMD Radeon DX12 (O.C Edition)

Ayrıca tüm PC sistemimi merak edenler için PC sistemim bu şekilde;
PC'im.PNG

Bence madencilik için temel atabilirsiniz şimdilik. Elinizdeki kart gayet değerli madencilik için. Bunlarla uğraşamam derseniz de bütçenizi söyleyin ve kartı tahminen 1700 TL gibi bir fiyata kapatıp güzel bir sistem toplayabilirsiniz.

230 dolar değeri olan karta 3000 TL değer biçmek, siz gerçekten baya zekisiniz. Muadilinin 1060 olduğunu ve ikinci elin fiyatı düşüreceğini varsayarsak 1200 TL'den fazla verilmeyeceğini düşünüyorum.

Sırf stok sorunu var diye performansı öyle olan bir karta 3000 TL değer biçemezsiniz.

Düzeltme : Enayi kelimesini kullandığım için özür diliyorum. Biraz ağır oldu.

Son düzenleme:
230 dolar değeri olan karta 3000 TL değer biçmek, siz gerçekten baya zekisiniz. Muadilinin 1060 olduğunu ve ikinci elin fiyatı düşüreceğini varsayarsak 1200 TL'den fazla veren enayidir.

Sırf stok sorunu var diye performansı öyle olan bir karta 3000 TL değer biçemezsiniz.
Yalnız o kadarda ucuza satılması zarar olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı