RX 590 76-80 derece sıcaklık normal mi?

AMD sistemde normal hocam yıllardır zaten çok ısınıyo diye şikayet var çözüldü deniyo fakat hep aynı kışın rahat edersin kombi yanmaz odanda ısıtır odayı yazın da biraz yancan artık yapcak bişey yok. Değiştirebiliyosan NVIDIA bir kart çok daha iyi olacaktir.

Evet fanları bayağı ses yapıyor. Eğer kartı yeni aldıysanız iade edin bence ısınma ve fan sesi sizi rahatsız edecekse.

Karta zara gelmediği sürece fanların sesine alışabilirim? İade işleriyle uğraşmak istemiyorum çok bekletirler adamı.

Karta zara gelmediği sürece fanların sesine alışabilirim? İade işleriyle uğraşmak istemiyorum çok bekletirler adamı.
Karta bir zarar gelmez zaten fanlar ekran kartını soğutmak için var.
Hocam aman şimdi sizi de linç etmeye kalkarlar dikkat edin

RX 590 GTA 5 1 saatlik oynanışda 55 derece oluyor sizinki pek normal değil.

Umrumda değil

Peki yüksek ayarlardamı oynuyorsun 55 derece komik geldi bana. Ben 144 Hz monitörde Full ayarlarda oynuyorum ve bu sıcaklık ortaya çıkıyor.

Gözle görünen bişeyin neyini linçlicekler hocam AMD ısınıyor yani testleri ortada şikayetleri ortada işlemci de tercih edebilirsin İNTEL' e göre anakartlarında daha çok nesil desteği var zaten dikkat edersen genelde @Recep Baltaş da sistem toplama rehberlerinde AMD işlemci NVIDIA ekran kartı kullanıyor.

Ben artık AMD kartların ısınmasını geçtim wattman hatası filan birçok problem yaşadım AMD kartlarda bunu dile getiriyorum demediği laf kalmıyor milletin.
Sanırım sizde Sapphire model var. Sapphire soğutması Xfx modeline göre daha iyi zaten.

Maalesef insanımız birbirine pek saygı duymuyor. Herkes her şeyi beğenmek zorunda değil memnun kalmak zorunda değil sorun yaşanıyorsa linç yerine yardımcı olmak gerekir. En iyisi linçlere kulak kapamak sonuçta kullanıcı biziz zorla da sevemeyiz.

Aynen öyle. Şimdi bende zamanında böyle bir konu açmıştım. Yok dandik ekran kartı alırsan böyle olur vay efendim sen nasıl AMD kartlarına laf edersin hataların çözümü çok kolay yok sen boş keseden sallıyorsun gibi yorumlar ile karşılaştım tabi insanın zoruna gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…