RX 590 8 GB alınır mı?

O takıma uyar, gerekli testleri yaptıktan sonra alabilirsiniz. Ama o sistem birkaç yıl sonra yeterli performansı veremeyebilir.

O takıma uyar, gerekli testleri yaptıktan sonra alabilirsiniz. Ama o sistem birkaç yıl sonra yeterli performansı veremeyebilir.

Üniverstiye gideceğim için 1 sene bana yetsin GTA 5 oyunyorum GTX 750 Ti var Low ayarlarda oynuyorum Dying Light'ta ise en düşük çözünürlükte 40 FPS veriyor bunu alsam nasıl bir artış olabilir.

Eski bir kart böyle bir fiyat verilmemeli kendi görüşüm onun yerine biraz daha bütçe ekleyip RTX 2060 RX 6600 gibi kartlara bakabilirsiniz.

Üniverstiye gideceğim için 1 sene bana yetsin GTA 5 oyunyorum GTX 750 Ti var Low ayarlarda oynuyorum Dying Light'ta ise en düşük çözünürlükte 40 FPS veriyor bunu alsam nasıl bir artış olabilir.
1 sene idare eder sizi. Bence ürünün testlerini yaptıktan sonra alınabilir.

750Ti'a nazaran uçurum var tabi: (580 ile 590 arasında genellikle %5-10 fark var.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3000TL'e RX 590 iyi sayılır temizse. Ama yeni nesil oyunları fazla kovalamayın.

750 Ti'a nazaran uçurum var tabii: (580 ile 590 arasında genellikle %5-10 fark var.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3000TL'e RX 590 iyi sayılır temizse. Ama yeni nesil oyunları fazla kovalamayın.

Testlerini aldıktan sonra bakarım tekrar.

Alıp almamak sizin bileceğiniz iş hocam ben sadece fikrimi belirttim.

Tamam teşekkür ederim yine bir bakacağım ekran kartlarına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı