RX 590 Görüntü Gidiyor

Merhabalar ben sistemi yeni topladım fakat bu sorunun aynısı bende de var aida64 filan hepsini yaptım sıkıntı gözükmüyır fakat sorun devam etmekte sizde monitör kararıyormuydu yoksa kapanıyormuydu bende kapanıyor birde o esnada kasa çalışmaya devam ederken fanlar yüksek hızda çalışıyor
Monitör de sinyal gidiyordu, yani sanki DVI kablosunu çıkarmışım gibi. Fakat monitörün ışığı yanıyordu yani güç geliyordu. Sorunum ekran kartı ile alakalıydı benim değiştirince düzelmişti. Başka bir RX 590 ile değil farklı bir GPU ile değiştirdim.

Monitör de sinyal gidiyordu, yani sanki DVI kablosunu çıkarmışım gibi. Fakat monitörün ışığı yanıyordu yani güç geliyordu. Sorunum ekran kartı ile alakalıydı benim değiştirince düzelmişti. Başka bir RX 590 ile değil farklı bir GPU ile değiştirdim.
Teşekkür ederim sanırım rx590 larda bu sorun genel olarak belki belki yazılımsaldır ama can sıkıcı en iyi aldığım yere götüreyim.

aynı sorun rx570 de driver güncelledikten sonra olmaya başladı
Kartı servise verin.Aynı problemlerden çekiyordum.Onarım falan yapıldı dediler.Yine yaparsa değişim veya yoksa ellerinde iade isteyeceğim.
Sorun 1 haftada bir de olabiliyordu.Bende yaşıyordum sorunu,kart şu an serviste onarıldı.Yine yaparsa yine servis yolu gözüküyor.Para iadesi alacağım inşallah.
Hocam bi bakar mısınız?
Bu sorun olduğunda klavye mouse ışığı sönüyor muydu peki?
Bende aynı problemleri yaşıyordum.Bazen 10 gün bile problem olmuyordu.
Servis ekran kartı arızalı dedi.Onarım yapıldı,daha denemedim ama yine yaparsa tekrar vereceğim.Ne önerirsiniz?
Enteresandır benim de RX 590 kartım var, her gün hemen hemen açarım PC'yi. Durum benzer PC normal şekilde açılıyor hiçbir sorun yok sonra birden görüntü gidiyor, kasa çalışıyor donanımlar da ışıklar hala yanıyor ama görüntü yok. Reset atıp açıyorum oyun oynuyorum saatlerce bir şey yok ama bir sonraki kapat aça kadar hatta bazen 3-4 gün içinde olmuyor. Tamam diyorum geçti pat yine oluyor.
Hocam cevap verirseniz çok memnun olurum;bende bu problemi yaşıyordum,ama klavye mouse ışığı sönüyordu bende.Ekran kartı arızalı dedi servis.İlgilenirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Hocam bi bakar mısınız?
Bu sorun olduğunda klavye mouse ışığı sönüyor muydu peki?
Bende aynı problemleri yaşıyordum.Bazen 10 gün bile problem olmuyordu.
Servis ekran kartı arızalı dedi.Onarım yapıldı,daha denemedim ama yine yaparsa tekrar vereceğim.Ne önerirsiniz?
Bu hususta size önerebileceğim bir şey yok maalesef süreci başlatmışsınız zaten. Bekleyip göreceksiniz artık duruma göre itiraz ve iade talebi yapılır fakat kart çalışır sorunsuz durumda gelirse kullanacaksınız haliyle. Bu arada bende ışıklar yanıyordu diye hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı