RX 590 Görüntü Gidiyor

Aynı sorun bende de var CS:GO oynarken ekran birden kararıp PC kapanıyor ve fanlar deli gibi dönüyor bazende reset atıyor.

Monitör de sinyal gidiyordu, yani sanki DVI kablosunu çıkarmışım gibi. Fakat monitörün ışığı yanıyordu yani güç geliyordu. Sorunum ekran kartı ile alakalıydı benim değiştirince düzelmişti. Başka bir RX 590 ile değil farklı bir GPU ile değiştirdim.

Teşekkür ederim sanırım rx590 larda bu sorun genel olarak belki belki yazılımsaldır ama can sıkıcı en iyi aldığım yere götüreyim.

aynı sorun rx570 de driver güncelledikten sonra olmaya başladı
Kartı servise verin.Aynı problemlerden çekiyordum.Onarım falan yapıldı dediler.Yine yaparsa değişim veya yoksa ellerinde iade isteyeceğim.
Sorun 1 haftada bir de olabiliyordu.Bende yaşıyordum sorunu,kart şu an serviste onarıldı.Yine yaparsa yine servis yolu gözüküyor.Para iadesi alacağım inşallah.
Hocam bi bakar mısınız?
Bu sorun olduğunda klavye mouse ışığı sönüyor muydu peki?
Bende aynı problemleri yaşıyordum.Bazen 10 gün bile problem olmuyordu.
Servis ekran kartı arızalı dedi.Onarım yapıldı,daha denemedim ama yine yaparsa tekrar vereceğim.Ne önerirsiniz?
Hocam cevap verirseniz çok memnun olurum;bende bu problemi yaşıyordum,ama klavye mouse ışığı sönüyordu bende.Ekran kartı arızalı dedi servis.İlgilenirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Bu hususta size önerebileceğim bir şey yok maalesef süreci başlatmışsınız zaten. Bekleyip göreceksiniz artık duruma göre itiraz ve iade talebi yapılır fakat kart çalışır sorunsuz durumda gelirse kullanacaksınız haliyle. Bu arada bende ışıklar yanıyordu diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…