RX 590 için 144 Hz monitör önerisi

moonson

Kilopat
Daha fazla  
İyi bayramlar. Kesinlikle FreeSync olacak şekilde bir monitör bakıyorum. Kararsız kaldım.
Benim gönlüm bundan yana, hem Samsung olması hem de ekranını kolay döndürebilmesi güzel geldi.
AOC'u uzun süre önce almaya karar verdim fakat paneli ne kadar iyidir bilemiyorum. İndirime girmiş olması da tartışma.
Ve yine AOC'un klasik 2460PF modeli. Bunu da TN panel olduğu için kararsızım. Normalde DotA 2 oynuyorum profesyonel olarak ama bana göre görüntü daha önemli. O yüzden VA panel mi alsam bilemedim.

Benim kafamda basit bir düşünce olarak Samsung'un ekranı kesinlikle AOC, Viewsonic ya da BenQ markalarından daha iyidir görüşü var. En iyi ekran LG ve Sony'de diye düşünüyorum. Curved daha önce denemedim. Sizce Samsung yerine başka monitör mü alsam? Sizin önereceğiniz monitör ne olabilir? Parası önemli değil 24' 1080P 144Hz 1ms ve FreeSync olması yeterli.

VA panel alın benim tavsiyem AOC C24G1 ayrıca aynı monitörün 27 inç olanını ben kullanıyorum ve gayet memnunum.

LC24FG70, LC24FG73'ün ilk çıkan versiyonu. LC24FG70'te kronik panel sorunu var ve zamanla ekranda mor renkler beliriyor. Alacaksan, LC24FG73 al fakat şahsi kanaatimi sorarsan, aynı panelleri kullanmalarına rağmen, MSI Optix serilerinin tepki süreleri daha iyi. Çünkü MSI, monitöre entegre ettiği teknoloji bağlamında daha başarılı. Bir yandan da yaşadığım şu olay neticesinde, Samsung öneresim gelmiyor.

Bu cihazı al, geç derim:

Hocam sen ciddi misin ya? Bu olay kesin yaşanıyor mu? Öyleyse kesinlikle almayayım cidden korktum şu an. Sen alıp böyle bir sorun mu yaşamıştın?

Fazla para vermeye gerek yok aynı ekran kartı bende de var AOC C24G1 fazlasıyla yeterli geliyor gayet memnunum almanızı öneririm Fiyatına göre gayet başarılı buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…