RX 590 ile i7 3770 darboğaz yapar mı?

Merhaba, i7 3770 islemci ile RX 590 Nitro SE kullanıyorum lakin sadece CS 2 FPS 40-100 arasi oluyor ve akıcı değil. Onceki actigim konularda islemcinin yetersiz oldugunu soylediler ama RX 590 icin yeterli olacagini düşünmüştüm.

i7 3770 için genelde RX 580 ya da RX 590 öneriyorlardı.
İşlemci ağırlıklı oyunlarda sıkıntı çıkarabilir.

Ben kendim kullandım öyle takılma bozulma olmuyordu %100 kullanmaması bir sorun değil hangi kafayla bakıyorsun ki olaya?

Adam OC'li 3770k kullanıyor bununla bile %40 üzeri çıkmıyor GPU kullanımı bende sıkıntı yok diyor. Konu sahibi kendi diyor 40-100FPS akıcı değil hala laf yapıyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam OC'li 3770k kullanıyor bununla bile %40 üzeri çıkmıyor GPU kullanımı bende sıkıntı yok diyor. Konu sahibi kendi diyor 40-100FPS akıcı değil hala laf yapıyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya arkadaşım senin zorun ne takılma bozulma olmuyor diyorum sana, gpu tam kapasite çalışmıyor olabilir konu o değil konu görüntüde ki bozulmalar, takılma bozulma görüntünün yırtılması gibi şeylerin öyle doğrudan darboğaz ile bağdaştırılması çok saçma kullanmasam inanacağım dediğine.

Kusura bakmayın gec yazdım bayağı galiba CS 2 gibi oyunlarda sıkıntı yaşayacağım gibi gözüküyor en azından grafik ağırlıklı oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor lakin CS:GO yuksek ayarlarda 200 ustu aliırken CS 2 de boyle olunca biraz fazla garibime gitmişti yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı