General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 14 Haziran 2021 #11 Fodenist dedi: Uw yapmayı biliyorum ancak PUBG oynarken uw yüzünden oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Ayarında yaparsanız çökmez. Olmadı ayrı bir profil oluşturun PUBG için. Girmeden önce onu seçip girersiniz.
Fodenist dedi: Uw yapmayı biliyorum ancak PUBG oynarken uw yüzünden oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Ayarında yaparsanız çökmez. Olmadı ayrı bir profil oluşturun PUBG için. Girmeden önce onu seçip girersiniz.
Recep Km Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 124 Çözümler 1 14 Haziran 2021 #12 Strider0628 dedi: Hocam bu kalıcı çözüm değil, hava sirkülasyonunu bozuyor üstelik tozlanma yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Valla kardeşim ben 10 senedir böyle kullanıyorum pc'yi bir ekran kartı 6 yıl gidiyor işlemci anakart vs hiç ısınmadığı için bozulmuyor
Strider0628 dedi: Hocam bu kalıcı çözüm değil, hava sirkülasyonunu bozuyor üstelik tozlanma yaratıyor. Genişletmek için tıkla... Valla kardeşim ben 10 senedir böyle kullanıyorum pc'yi bir ekran kartı 6 yıl gidiyor işlemci anakart vs hiç ısınmadığı için bozulmuyor
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 14 Haziran 2021 #13 General Pong Krell dedi: Ayarında yaparsanız çökmez. Olmadı ayrı bir profil oluşturun PUBG için. Girmeden önce onu seçip girersiniz. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde uw yaptım.
General Pong Krell dedi: Ayarında yaparsanız çökmez. Olmadı ayrı bir profil oluşturun PUBG için. Girmeden önce onu seçip girersiniz. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde uw yaptım.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 14 Haziran 2021 #14 Fodenist dedi: Eki Görüntüle 1068523 Bu şekilde uw yaptım. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık nasıl?
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 14 Haziran 2021 #15 General Pong Krell dedi: Sıcaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Şimdi Sea of Thieves girip deniyorum RDR'den çıktım. Sea of Thieves'te pek fark olursa söylerim. 10 dakikadır oyunu oynuyorum şu anda 63-67 derece arası. Normalde 72leri görüyordum ufakta olsa droplar var. Son düzenleme: 14 Haziran 2021
General Pong Krell dedi: Sıcaklık nasıl? Genişletmek için tıkla... Şimdi Sea of Thieves girip deniyorum RDR'den çıktım. Sea of Thieves'te pek fark olursa söylerim. 10 dakikadır oyunu oynuyorum şu anda 63-67 derece arası. Normalde 72leri görüyordum ufakta olsa droplar var.