Çözüldü RX 590 sistemde Mafia Definitive Edition, 2 FPS'te sabit kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Trickester

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 gb ddr 1600 mhz ram i7 3770 işlemci rx 590 se ekran kartı
RAM
8x2 1600 mhz
Ekran kartı
RX 590
İşlemci
i7 3770
Bugün Mafia Definitive Edition indirdim lakin ilk girdiğimde oyun 2 FPS'ti ana menüde. Sonra Alt Tab yapınca düzelmişti lakin hikayeye başladıktan sonra oyun gene 2 FPS sabit kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle fikriniz için teşekkürler şu an sorunu FPS'in 2'ye düştüğü kısımlarda tam ekrandan çıkarak düzelttim. Siz ekran kartımın yetersiz olduğunu söylemişsiniz ama en yüksek ayarlarda 50-70 FPS arası alabiliyorum.

Tam ekranda bu durum oluşuyor maalesef oyuna yaptığım tek farklı şey Türkçe yama kurmak.

Borderless veya Borderless Fullscreen ayarlarında durum nasıl?
Bugün Mafia Definitive Edition indirdim lakin ilk girdiğimde oyun 2 FPS'Ti ana menüde. Sonra Alt Tab yapınca düzelmişti lakin hikayeye başladıktan sonra oyun gene 2 FPS sabit kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Ekran kartınız yetersiz gibi hocam önerilen sistem gereksimlerinde RX 5700'i önermişler.

Bugün Mafia Definitive Edition indirdim lakin ilk girdiğimde oyun 2 FPS'Ti ana menüde. Sonra Alt Tab yapınca düzelmişti lakin hikayeye başladıktan sonra oyun gene 2 FPS sabit kaldı. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Oyunu çözünürlük ayarlarından Fullscreen yapabilir misin? V-Sync açık mı?

Ekran kartınız yetersiz gibi hocam önerilen sistem gereksimlerinde RX 5700'i önermişler.

Öncelikle fikriniz için teşekkürler şu an sorunu FPS'in 2'ye düştüğü kısımlarda tam ekrandan çıkarak düzelttim. Siz ekran kartımın yetersiz olduğunu söylemişsiniz ama en yüksek ayarlarda 50-70 FPS arası alabiliyorum.

Oyunu çözünürlük ayarlarından fullscreen yapabilir misin? V-Sync açık mı?

Tam ekranda bu durum oluşuyor maalesef oyuna yaptığım tek farklı şey Türkçe yama kurmak. V-Sync kapalı.

Tam ekranda bu durum oluşuyor maalesef oyuna yaptığım tek farklı şey Türkçe yama kurmak.

Çözüm
Borderless veya borderless fullscreen ayarlarında durum nasıl?

Borderless fullscreen e aldığım zaman düzeldi teşekkür ederim. Aslında bu ayarı ayarlarda daha önce görsem konuyu açmama gerek kalmazdı 🙂

Borderless fullscreen e aldığım zaman düzeldi teşekkür ederim. Aslında bu ayarı ayarlarda daha önce görsem konuyu açmama gerek kalmazdı 🙂
Bende mafia 2 definitive var borderless alınca hem yazılar küçülüyor hem de oyun menüsü küçülüyor oyun içindeki yazılarda da çok küçülüyor varmı bir çözümü

Bende mafia 2 definitive var borderless alınca hem yazılar küçülüyor hem de oyun menüsü küçülüyor oyun içindeki yazılarda da çok küçülüyor varmı bir çözümü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı