RX 590 ve i5 4460 Sistem Yükte Görüntü Gidiyor

Evet kullanabildiğim kadarıyla tüm ayarlar açık ultrada battlefield 5i oynayabildim 70+ fpsde Sandığımın aksine darboğaz hissedemedim takipteydim lakin ekran kartımın hiç %80 90a düştüğünü görmedim. Tabii ayarları düşürünce yük işlemciye binince işler değişiyor :). İşlemcim 60 derecede çalışırken ekran kartım 30 35 derecede kalıyor :D İlerki zamanlarda bütçemin yettiği kadarıyla yükseltme yapa yapa ilerlemek istiyorum Allah izin verirse. Malum öğrenciyiz :)

İyiymiş o zaman :D Bende belki rx580-590 alırım diyordum ama darboğaz konusu hep geri döndürüyor. Yükseltme için de tamamen sistemi yenilemek gerekiyor malum anakart uyumu ramlar falan :D Öyle yapmaktansa sistemi satıp üzerine koyup sıfırdan toplamak daha mantıklı gibi geliyor bazen.

İyiymiş o zaman :D Bende belki rx580-590 alırım diyordum ama darboğaz konusu hep geri döndürüyor. Yükseltme için de tamamen sistemi yenilemek gerekiyor malum anakart uyumu ramlar falan :D Öyle yapmaktansa sistemi satıp üzerine koyup sıfırdan toplamak daha mantıklı gibi geliyor bazen.
Ileride islemci anakart ram değişimide gerekecek ama ekran kartim kalır gibi gözüküyor ama darboğaz olması ileride değişecegim için sorun olmaz diye düşündüm bakalım birde kullanabilirsem tabiiki :D
Aynı ayarları kullanabilirsin sorun çıkmZ
Geldiğinde bir denerim bakalim ne olacak kardeşim sağolasın sende :)

Ileride islemci anakart ram değişimide gerekecek ama ekran kartim kalır gibi gözüküyor ama darboğaz olması ileride değişecegim için sorun olmaz diye düşündüm bakalım birde kullanabilirsem tabiiki :D
Evet toplu bir değişim lazım :D Ekran kartını değişmene gerek yok senin, zaten üst seviye :D Kullanırsın inşallah her şeyin vardır bir çözümü :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı