Isı sorunu görünmüyor, yani en azından ısı'dan dolayı hata almamışsın. Net konuşmak gerekirse AIDA ile yük altında ısı değerlerini paylaşman gerekli. Tabii önce BIOS güncellemen gerekiyor.
Isı sorunu görünmüyor, yani en azından ısı'dan dolayı hata almamışsın. Net konuşmak gerekirse AIDA ile yük altında ısı değerlerini paylaşman gerekli. Tabii önce BIOS güncellemen gerekiyor.
Güncellemeyi yaptım, BIOS F40'ta şuan.
AIDA64 Extreme ile kararlılık testi de yaptım, 2.5 dakika sonra CPU 82 dereceyi gördü ve sistem kapandı.
Şuan sistem boşta iken 46 C" civarı geziniyor. Sistemde stok fan var, arkada HAF912 ile bütünleşik gelen fan takılı, üst-yan ve giriş boş şuanlık. Fan almam gerek sanırım. Bu konuda da detaylı anlattım. @claus
Hocam, yine rahatsız ediyorum ama bu sorun başıma bela oldu. Yine minidump dosyalarım bunlar. Nedenini bulamıyorum. Sıcaklık 65 C* idi bu sefer mavi ekran yediğimde.
Her şey için teşekkür ederim, en yakın zamanda 3-4 tane kasa fanı alıp testleri yapacağım. O zamana kadar biraz yük altına girmeyiversin sistem
Anakartım Gigabyte, araçları da kendisi destekliyor, kullanmam mantıksız mı. Her şey için yine teşekkür ederim.