RX 590 ve Ryzen 5 2600x Performansı

Ahmet Uçar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kendime bir sistem topladım. Özellikler şu şekilde;

- 8 GB DDR4 3000Mhz RAM
- Sapphire RX 590 8 GB GDDR5 Ekran kartı
- Ryzen 5 2600x İşlemci
- Adata SU630 480GB SSD
- Asrock B450m R4.0 Anakart
- 500W Power

Battlefield 1, Battlefield 5, Squad, Arma 3, tarzı savaş oyunları oynuyorum. Bu sistem beni götürür mü bu oyunlarda? RAM'ı 16'ya çıkartmamı söyleyen çok arkadaşım oldu fakat maalesef bütçem yetmediği için 8 GB aldım bir problem olmaz diye düşünüyorum.

1080p 75Hz hiç sıkıntı yaşamazsın, ilk fırsatta hangi RAM çubuğundan aldıysan aynından bir tane daha al. Hayırlı olsun.
Teşekkürler şuan maalesef biraz sıkışığım, ileride alabilirim. Sizi yormak istemem fakat bir sorum daha olacaktı. Bu sistem beni kaç sene götürür?

8gb ram olması eksi bir yön ama rahatlıkla oyunu oynarsın hi. merak etme 16 yaparsan hem ryzenlerin dual channel ile daha iyi performans gösterir ve yeni oyunların bazılarında en yüksek ayarlarda 8 gb ram yetmeyebiliyor ilerde kesinlikle bir 8gb ram daha alın performans artışını gözünüzle görürsünüz bu arada hayırlı olsun.

Teşekkürler şuan maalesef biraz sıkışığım, ileride alabilirim. Sizi yormak istemem fakat bir sorum daha olacaktı. Bu sistem beni kaç sene götürür?
Ne oynayacağınıza bağlı. Sürekli ArmA 3 oynayacaksan bozulana kadar götürür. Yeni çıkan her oyunu oynayacaksan çıkan oyunlara bağlı. Bir süre sonra 2K veya 144Hz bi monitör alacaksın belki de. Kimse bilemez. Belki oyun oynamayı bırakacaksın sadece internette gezmek için kullanacaksın. 2019'u çıkartırsın sonrasını bilemem.

Ne oynayacağınıza bağlı. Sürekli ArmA 3 oynayacaksan bozulana kadar götürür. Yeni çıkan her oyunu oynayacaksan çıkan oyunlara bağlı. Bir süre sonra 2K veya 144Hz bi monitör alacaksın belki de. Kimse bilemez. Belki oyun oynamayı bırakacaksın sadece internette gezmek için kullanacaksın. 2019'u çıkartırsın sonrasını bilemem.
Desene 24 günlük sistem toplamışız 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı