RX 590 vs 1660 Super

Inno3D GTX1660Ti Twin x2 6GB 192Bit GDDR6

Site hakkında fikrim yok ama kartı 2-3 ay kadar kullandım. Arkadaşımındı, şu an o kullanmakta ve ben de o da memnunduk. Kart 69 dereceyi geçmiyor auto fan ayarlarıyla ve bence sessiz sayılabilecek seviyede çalışıyor.

NOT: 69 dereceyi geçmiyor dedim, fan hızı %45 civarında iken bu değer (auto).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1900TL'e hangi model 1660Super buldunuz bilmiyorum ama bunu da düşünün derim.

Son düzenleme:

Site hakkında fikrim yok ama kartı 2-3 ay kadar kullandım. Arkadaşımındı, şu an o kullanmakta ve ben de o da memnunduk. Kart 69 dereceyi geçmiyor auto fan ayarlarıyla ve bence sessiz sayılabilecek seviyede çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super Twin Fan 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - ZT-T16620F-10L - incehesap.com Bu model hocam.

Görünüşüne göre 69° iyi. Gerçi 166Ti fazla ısınmaz zaten. Bende de gözüm bebeğim gibi baktığım Asus ROG Strix 1660Ti var. 55° nin üstünü görmedi 30 dakikalık OCCT testinde.:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı