RX 590 vs GTX 1660 Super

RX 590'da en iyi soğutmalardan biri Sapphire Nitro modellerinde onun dışında XFX Fatboy, Nitro modeline göre ortalama 7-8 derece daha sıcak çalışır. En ucuz GTX 1660 Super modeli demişsiniz ama modeli söylememişsiniz hangi 1660S modelini düşünüyorsunuz?

Bu model yani asus tuf serisinden 3 yada 2 fanlı bir ekran kartı alabilirim.

Rx 5600 xt bence biliyorum seçeneklerde yok ama düşünmeni şiddetle tavsiye ederim.(bütçe varsa)

Son düzenleme:
Malesef bütçem o kadar yok.

5600 diycekdim yanlış yazmışım cok farkları yok.

Buda karşılaştırma :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS TUF 1660Super kartı ısınıyor diyenler olacaktır şimdiden söyleyeyim 1660 ve 1660Ti modellerinde olmayan bakır ısı borusu bulunmakta 1660Super'de yani ısınmaz kasa akışı çok kötü değilse. Palit ve Galax 1660Super de düşünülebilir alternatif olarak.
5600 diycekdim yanlış yazmışım cok farkları yok.

Buda karşılaştırma :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 50 Dolar bu boru değil ha :D.

ASUS TUF 1660Super kartı ısınıyor diyenler olacaktır şimdiden söyleyeyim 1660 ve 1660Ti modellerinde olmayan bakır ısı borusu bulunmakta 1660Super'de yani ısınmaz kasa akışı çok kötü değilse. Palit ve Galax 1660Super de düşünülebilir alternatif olarak.

Hocam 50 Dolar bu boru değil ha :D.

1 ABD Doları eşittir
7,20 Türk Lirası

Boru kardeşim :D ama bizim ülke şartlarında bir boru. Bence boyle birşey alıyorken az daha koyup daha iyisini alcaksın.

1 ABD Doları eşittir
7,20 Türk Lirası

Boru kardeşim :D ama bizim ülke şartlarında bir boru. Bence boyle birşey alıyorken az daha koyup daha iyisini alcaksın.

Parayı verebiliyorsa alınır orası ayrı. Ama 50 Dolar da yani behhh 360tl :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı