RX 590 vs GTX 1660S

RX serisi o kadar sorunlu bir seri değil ayrıca mangalda pişirmezsin üzerinde gayet serin çalışıyor. Yaklaşık 4 senedir RX 460 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Burda önemli olan 1660S modelinin daha performanslı ve fiyatını hak ediyor oluşudur. RX serisi ekran kartları ucuz bulduğunuz taktirde 2. elden veya Aliexpress üzerinden alınabilir ama 1500TL 2000TL edecek kartlar kesinlikle değiller.
RX 590 serisinin çoğu sorunlu hocam XFX zaten hiç alınmaz THIC III gibi modelleri hariç.

RX 590 serisinin çoğu sorunlu hocam XFX zaten hiç alınmaz thıc III gibi modelleri hariç.

590 hiç denemedim hocam ama doğrudur. Ben şahsen 460 kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Zaten eskidi artık RX500 serisi RX5500, RX5600 gibi modeller varken asla sıfır RX 590 alınmaz.

Nitro+ çok iyi soğutma anlamında. Alacaksanız AMD işi şansa bırakmama adına Nitro+ alınmalı.
Evet biliyorum Nito+ modeli iyiymiş. Ben sıcaklık sorununa çözüm buldum zaten. Undervolt ve fan ayarı yaparak genel olarak 70-75 derece arası değerler alıyorum. FurMark gibi ekran kartı ağlatan test programlarında 80 derece oluyor. Yani ben ısınmasından geçtim artık. Her bilgisayarı açacağım zaman inşallah WattMan ve siyah ekran hatası almam diyerek açıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı