- Makaleler
- 12
@Coderman128 'in yazdıklarını uyguladıktan sonra çözülüyor mu bir kontrol et. İşlemciyi görmemişim.
Son düzenleme:
Senin dediğini kurarken hata verdi çıktı şu an sürüm 24.4.2 Radeon ayarlarından 22.5.1'e yükseliyor sorun ne hâlâ anlayamadım.Radeon software'den ayarla bir de WHQL sürücü yükle.
Temiz kurulum yap.Senin dediğini kurarken hata verdi çıktı şu an sürüm 24.4.2 Radeon ayarlarından 22.5.1'e yükseliyor sorun ne hâlâ anlayamadım.
O ne yaptım zaten ddu ile silip kurmuştumTemiz kurulum yap.
Radeon ayarları içinde öyle bir ayar bulamadım.1-RX 6400 overclock işlemine açık değiş Afterburner'da ayar yapman bu sebepten izin vermiyor 2-işlemci darboğaz durumu yok ortada i5 4590 çok rahat besleyebilecek bir işlemci. 3- PSU gerekn gücü çok rahat sağlar RX 6400 PCI yuvasında güç çekiyor bu güç 75 watt ile kısıtlı 250watt PSU bile çok rahat besler. Son olarak sorunun çözümü için lütfen geekbench compute benchmarka atıp değerleri paylaşır mısın?
O sisteme o ekran kartı gitmez.
Bunlarla mı alakası var acaba ?@Coderman128 'in yazdıklarını uyguladıktan sonra çözülüyor mu bir kontrol et. İşlemciyi görmemişim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.