Çözüldü RX 6400 bilgisayar çalışıyor ancak görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Trismegistus

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Başlıkta yazdığım gibi bilgisayar çalışıyor ancak görüntü gelmiyor.
Telefondan Steam'e girdiğim zaman PC'ye indirme yapabiliyorum yani Windows açılıyor.
Kasanın içine baktığımda ekran kartının fanı çalışıyordu.
Monitörü aç kapa yaptığımda ise bekleme modu diyor ve kapanıyor nasıl çözebilirim?

Monitör: Rampage rm 421.
Ekran kartı: RX 6400.

Klavyeye tepki geliyor mu?

PC normal açılma süresi kadar bekleyin, NumLock tuşuna basın ışık yanıyor veya sönüyorsa sorun monitör ya da görüntü çıkışındadır.

Evet geliyor hatta şifre mi girip açtım PC'yi görüntü olmamasına rağmen

DisplayPort takıyorum hatta HDMI ile de denedim ama yine görüntü yoktu monitör mu yoksa ekran kartı mı bozuk çözemedim.

Evet geliyor hatta şifre mi girip açtım PC'yi görüntü olmamasına rağmen.

DisplayPort takıyorum hatta HDMI ile de denedim ama yine görüntü yoktu monitör mu yoksa ekran kartı mı bozuk çözemedim.

Eğer sistemde Intel HD Graphics çalışıyor ise monitörü anakarta takıp görüntü almayı deneyin.

Evde LCD televizyon ya da başka monitör var mı? HDMI ile bağlamak için?
Eğer sistemde Intel HD Graphics çalışıyor ise monitörü anakarta takıp görüntü almayı deneyin

Evde LCD televizyon ya da başka monitör var mı? HDMI ile bağlamak için?
Denedim ancak onda da açılmadı. Arkadaşımın laptopu ile de monitöre bağlanmayı denedim oda olmadı.

Eğer sistemde Intel HD Graphics çalışıyor ise monitörü anakarta takıp görüntü almayı deneyin.
Anakartta onboard çıkış yok dell'in kendi anakartı.

Denedim ancak onda da açılmadı. Arkadaşımın laptopu ile de monitöre bağlanmayı denedim oda olmadı.

Anakartta onboard çıkış yok dell'in kendi anakartı.
Monitöre değil başka bir görüntü aygıtına evdeki TV'de falan deneyebilir misiniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı