Berkay qx Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar sistem yeni aldım bugün elime geldi sürücüleri kurdum fakat ekran kartının fanları çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Arkadaşlar sistem yeni aldım bugün elime geldi sürücüleri kurdum fakat ekran kartının fanları çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.278 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 Berkay qx dedi: Arkadaşlar sistem yeni aldım bugün elime geldi sürücüleri kurdum fakat ekran kartının fanları çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Oto fan sistemi bulunuyor kart 60 dereceyi geçince dönmeye başlıyor. Artı 0 Eksi
Berkay qx dedi: Arkadaşlar sistem yeni aldım bugün elime geldi sürücüleri kurdum fakat ekran kartının fanları çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Oto fan sistemi bulunuyor kart 60 dereceyi geçince dönmeye başlıyor.
KS KS Berkay qx Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Jezo dedi: Oto fan sistemi bulunuyor kart 60 dereceyi geçince dönmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kanka çok tedirginlendim çalışmıyor diye. Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Oto fan sistemi bulunuyor kart 60 dereceyi geçince dönmeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kanka çok tedirginlendim çalışmıyor diye.