Bit hızından ziyade kodlayıcı ön ayarınız önemli.RX 6400 4 GB ekran kartım var, bit hizim ne olmalı, 25000 yapıyorum çamur gibi oluyor, 50000 yapıyorum bu sefer de kayıt yaparken oyun donuyor.![]()
Kodlayıcı ön ayar değişmiyor ki. Sabit bir şey o. Değiştiremiyorum, ekran kartım yetmiyor sanırım ona, bit hızını 50.000 yapınca çok güzel kayıt alıyor ama donuyor oyun esnasında. Bende bandicam kullanıyorum ama obs kullanmak istiyorum.Bit hızından ziyade kodlayıcı ön ayarınız önemli.
Amd düzen 5 4500 3.60 GHzİşlemciniz nedir?
H264 ayarını secemiyorum. Sadece x264 var.H.264 ile mi 25 bin bitrate verdiniz yoksa x264 ile mi?
Yok hocam olmuyor bir türlü. 50000 yapıyorum bu sefer oyun donuyor, o zaman net ama oyun donuyor. Bandicam kullanayım madem, ek olarak onerdigin ekran kaydı programı var mı?Çıktı kısmından 1920x1080 - 60 fps seçip kodlayıcı altından "Fast" yapıp tekrar aynı değerleri verip dener misin hem çamur gibi görünmez hem akıcı olur. Eğer devam ederse "Fast" kısmını "Very Fast" yapıp tekrar dener misin? Drop yiyorsa muhtemelen medium ve üstünü seçmiş olabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.