RX 6400 sistemde AFMF 2 açınca FPS düşmesi oluyor

Zyxron

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Ryzen 5 5600.
RX 6400.
2x8 GB 3200 MHz RAM.
Sahibiyim AFMF 2 geldiğini gördüm videolardan ama hikayeli oyunlara girip denedigim zaman FPS'ime katkısı olmuyor tam tersi düşürüyor ya da aynı kalıyor yükseltmiyor.
Sürücüm en son sürümde ama bir fark yok nasıl yapabilirim?

Harici programdan bakınca öyle gözüküyor. Ama AMD'nin performans ölçerine bakarsan arttığını göreceksin. Ben de 6400 kullandım. Oradan biliyorum.

Harici programdan bakınca öyle gözüküyor. Ama AMD'nin performans ölçerine bakarsan arttığını göreceksin. Ben de 6400 kullandım. Oradan biliyorum.
Hocam mevzu yazan değer değil oyunun akıcılıga dair hiçbirşey olmıuyor ben harici programdan bakmıyorum oyunda hissettigim fps hala 30 oluyor e oyunun kendi fps ölçerinde yazıyor

Hocam mevzu yazan değer değil oyunun akıcılıga dair hiçbir şey olmıuyor ben harici programdan bakmıyorum oyunda hissettigim FPS hala 30 oluyor e oyunun kendi FPS ölçerinde yazıyor.

Ona bir diyeceğim yok FPS 2 katına çıkmasına rağmen akıcılık hiisi dediğin gibi 30 FPS gibi. AMD sanırım bu konuda üst seviye ekran lkartlarına vermiş hassasiyetini. Onların bir şikayetini duymadım bu konuda çünkü.

Ona bir diyeceğim yok FPS 2 katına çıkmasına rağmen akıcılık hiisi dediğin gibi 30 FPS gibi. AMD sanırım bu konuda üst seviye ekran lkartlarına vermiş hassasiyetini. Onların bir şikayetini duymadım bu konuda çünkü.

Şahsen RX 6900 XT ekran kartı kullanıyorum bende AFMF 2.1 açınca FPS nereden baksan 30 20 arası düşüyor kapalıyken daha akıcı oluyor oyun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı