RX 6400 sürücüsü FPS düşüşü yapıyor

Berk Chelik

Hectopat
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
SanDisk Plus 480 GB
Ekran kartı
RX 6400
Anakart
B460M-A Pro
İşlemci
i3 10100f
Geçen yıl nisan ayının driverlerinden sonraki tüm driverler sıkıntılı. Güncel bir driver yüklüyorum oyuna giriyorum sürekli drop var. 22.3.1 driverinde böyle sorunlar yaşanmıyordu bir türlü çözemiyorum oynadıkça biraz droplar azalıyor ama asla tamamen bitmiyor.

Hangi oyunlarda mesela

Oyundan oyuna değişiyor Cyberpunk'da hiç olmazken Warframe veya Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de olabiliyor.

Bende de RX 6500XT var R6 da ayni sorun bende de oluyor son driverlar CS de bile 30 FPS'lere düşmeye basladi mecbur yeni driverı bekleyeceğim.

Bende de RX 6500XT var R6 da ayni sorun bende de oluyor son driverlar CS de bile 30 FPS'lere düşmeye basladi mecbur yeni driverı bekleyeceğim.
Hocam 23.3.2 en güncel sürücü yüklüydü R6'da çok drop yedim geçen yılın driverini kurunca sorun düzeliyor ama anlamış değilim.

Oyundan oyuna değişiyor Cyberpunk'da hiç olmazken Warframe veya Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de olabiliyor.

R6 da genel sorun var paket kaybı sorunu aliyorsaniz tam bir baş belasi bende de aynı kart var ancak sizin işlemciniz daha yüksek galiba ben de R3 2200G var drop sorunu yaşamıyorum.

R6 da genel sorun var paket kaybı sorunu aliyorsaniz tam bir baş belasi bende de aynı kart var ancak sizin işlemciniz daha yüksek galiba ben de R3 2200G var drop sorunu yaşamıyorum.
Şöyle diyeyim hocam 10 oyun oynadıysam 3 ü sağlam 7 sinde drop sorunu var ben R6'yı örnek olsun diye dedim.

LoL, Valorant, Warframe, R6, Resident Evil 2 Remake, GTA 5 bu oyunlarda hep drop sorunu var.
Hocam valorantta bana da drop giriyor ancak bir süre sonra gidiyor bunlar haricinde ben yaşamadım sorun. Hangi çöznürlük hangi grafikte oynuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…