500 lira istedi sadece satan arkadaşÜstüne ücret vermeyeceksen geç ama üstüne absürt miktarda para isteyecektir bence.
Çok güncel ile işim yok ya beni götürsün yeter kafasındayım şu an, 6600’ü ilerde almayı planlıyorum amaEski serilere para dökme 6600 almaya çalış.
Furmark testi attı satan kişi sıcaklıklar en fazla 75 dereceyi gördü. Kartın durumunun iyi olduğunu, temiz kullandığını söyledi fakat termal macunu sormadım.@enq1nn aslında kafi bir ücret. RX 6400'ün piyasa fiyatı 2000TL, 1070'in piyasa fiyatı ise 3000TL dolaylarında. 350'ye anlaşabilirsiniz bence. Kartın durumu nedir ama o da önemli. Termal macunu değişmiş mi? Sıcaklıkları ne durumda?
FurMark testi attı satan kişi sıcaklıklar en fazla 75 dereceyi gördü. Kartın durumunun iyi olduğunu, temiz kullandığını söyledi fakat termal macunu sormadım.
Hocam ileride 6600 alacağım zaten şu anki ekran kartımdan daha çok iş yapar mı kafasındayım bir de bu kartın ekran kaydı desteği yok o da benim için bir eksi.Hocam olsun 2000 olsun 2500 olsun 2017 de piyasaya sürülmüş bir kart bence şu an kullanılmamalı ha arkadaş kayıt almak vs istiyordur orası ayrı konu bence ama tercih meselesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.