RX 6400 vs RX 5500 XT

Daha fazla  
Kendi ekran kartım RX 6400 4 GB, ben Cyberpunk'ta ve bazı test ettiğim hikayeli oyunlarda da beklediğim performansı alamadığım için satmayı planlıyorum. Sizce yapmalı mıyım? RX 5500 XT 8 GB 2. el işimi görür mü? Bir de bu ekran kartı hazır sistemimin parçası eğer başka ekran kartı takarsam garanti iptal olur mu?

Ürünün garantisini nasıl alıcıya ulaştırabilirim.

Garanti belgesinin günümüzde çok bir geçerliliği yok seri numarasından bulunuyor zaten. Ekran kartının kutusu gelmed imi hazır sistem ile beraber onun içinde vardır. Alıcı bir arıza sıkıntı yaşarsa zaten tek yapması gereken ekran kartının yetkili servisine göndermek olur. Eğer hiç garanti belgesi vb. bulamadıysan hazır sistemin faturasının bir fotokopisini çektirip ver alındığı tarih belli olması adına.

Varmış, buldum, peki 16 GB RAM ile Ryzen 5 4500 ile RX 5500 XT ile Cyberpunk'ta ne kadar FPS alırım test videosunu bulamadım.

Varmış, buldum, peki 16 GB RAM ile Ryzen 5 4500 ile RX 5500 XT ile Cyberpunk'ta ne kadar FPS alırım test videosunu bulamadım.

Bu benim eski kartımdı, 1.23 yamasından şöyle bir testim vardı eğer yardımcı olursa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sana 1.6 yaması ve 5500 XT için ayar da verebilirim, üzerine FSR ultra quality açarsan yüksek-ultra karışık grafiklerde 60 FPS rahat alırsın.

Ben FSR'ı RX 6400 de 1280x720 oynarken açtığımda saçlar falan yok oluyor garip grup şeyler oluyordu. Ama idealmiş benim işlemcim 3300x den daha iyi zaten. Teşekkürler.

Ben FSR'ı RX 6400 de 1280x720 oynarken açtığımda saçlar falan yok oluyor garip grup şeyler oluyordu. Ama idealmiş benim işlemcim 3300x den daha iyi zaten. Teşekkürler.

720P düşük çözünürlük orada yamulması normal. FSR açmadan da iyi FPS alırsın sorun değil. Bu arada 3300X, 4500'den daha güçlü bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…