RX 6500 XT ekran kartı ASUS Prime Z270-P ile uyumlu mudur?

Peki aklıma gelmişken sormak isterim sapphire rx 6600 ürünü sizce alınır mı diğer markalarla arasında çekirdek hızı farkı falan var ama çok büyük fark eder mi ki
Şundan mı bahsediyorsunuz?

Performansı düşük olabilir. Sanki özel bir amaç için iki özellik yükseltilip diğer özellikleri düşürülmüş.
Sapphire'in diğer modeli normal:

Marka için bir şey demiyorum. Ama farklı olan tek model hariç tüm markalardaki RX 6600 kartların hepsi aynı özelliklerde görünüyor.

https://www.hepsiburada.com/sapphir...lse-amd-rx6600-gam-8gb-gddr6-p-HBCV00000U5VD3 attığınız linklerle aynı mı bilmiyorum ama benim baktığım bu fiyatı performansına göre baya iyi bana kalırsa siz ne düşünüyorsunuz?

Peki sizce diğer markalarla arasında çok fark var mı msi gigabyte vb markalarla çünkü çekirdek hızı falan düşük diğerlerine göre (açıkçası ne işe yaradığı konusunda pek fikrm yok)
Hayır bu da standart modellerden. Daha yüksek değerleri olan RX 6600 görmedim ben. Siz gördüyseniz paylaşın bakalım.

açıkçası ben de pek görmedim genelde 2 marka arasındaki farklar ısınma fan sesi tarzı oluyor ama çekirdek hızı ne bilmiyorum biliyorsanız ya da bulursanız bana da iletin lütfen
Tüm modellerin frekans değerleri aynı. Sadece Sapphire'in özel bir üretimi var. O da sizinki değil. Sizinkinde tek fark var. TDP birazcık yüksek.

Tüm modellerin frekans değerleri aynı. Sadece Sapphire'in özel bir üretimi var. O da sizinki değil. Sizinkinde tek fark var. TDP birazcık yüksek.
özel üretimden kastınız nedir ve ayrıca tdp nedir?Ayrıca aklıma şuan birşey takıldı mesela ben işlemci anakart alıcağım ya şimdi ekstra 2 fan vardı benim pc de işlemci için onlar alacağıma uyar mı ki? almayı planladığım anakart şu 1262 tl olursa iyi olur dediğiniz.

TDP'de sadece 8w fark var. Yani önemli bir şey değil. Zaten RX serisi pek güç çekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…