iyi bari peki o dediğim işlemci anakart olayı nolacak vatan ekstra olarak işlemciyi de takar mı anakartı ordan alsam.sonuçta anakarta o işlemciyi takmaları lazım pc çalışması için
İşin komik yanı da o biliyor musunuz? Koskoca İzmir'de adam gibi PC'ci yok. Ekran kartını da taktırmak istemiştik, donanımla uğraşan adam bulamadık. Bildiğiniz varsa referanslara açığım.
işin komik yanı da o biliyor musunuz koskoca izmirde adam gibi pc ci yok ekran kartını da taktırmak istemiştik donanımla uğraşana adam bulamadık bildiğiniz varsa referanslara açaçığı
Yüzde yüz eminseniz yapabileceğinize olabilir. Parçalara falan bir şey olur sıkıntı olmasın pahalı şeyler sonuçta. Da oraya gelmek zor olur, kasayla falan siz belki uğrarsınız daha rahat olur.
Yüzde yüz eminseniz yapabileceğinize olabilir. Parçalara falan bir şey olur sıkıntı olmasın pahalı şeyler sonuçta. Da oraya gelmek zor olur, kasayla falan siz belki uğrarsınız daha rahat olur.
Ben zaten sistemlerimi hep kendim topluyorum. O konuda sorun olmaz. Ama uzaksanız bulunduğunuz yerde yapın.
Bir de o mesajdaki alıntıyı kaldırır mısınız?
Ben zaten sistemlerimi hep kendim topluyorum. O konuda sorun olmaz. Ama uzaksanız bulunduğunuz yerde yapın.
Bir de o mesajdaki alıntıyı kaldırır mısınız?
Ha bu arada hocam aklıma geldi şimdi siz söylemiştiniz anakart işlemci iyi para eder diye anakarta baktım ama pek piyasası yok sizce 2.el i5 7500 ve asus prime Z270 P kaç para eder?