RX 6500 XT ekran kartı ASUS Prime Z270-P ile uyumlu mudur?

Gigabyte B450M-S2H için VRM pasif soğutması iyi diyorlar. 57 TL farkla onu alın madem:

BIOS güncellemesi şart mı bilmiyorum. Yani eğer BIOS sürümü F60 (05/03/2021) veya üstü gelirse Ryzen 5000/4000 serisi işlemci desteği hazır demektir. Daha düşük gelirse yükseltmek lazım. Ki F60 versiyonu çıkalı 1,5 yıl olmuş. Herhalde onu da yüklemişlerdir.

Son düzenleme:
Evet pasif soğutması iyidir heat sync de varmış zaten.50 tl farkla bunu almak daha iyi olur haklısınız.Bu fiyat baya uygun geldi black friday e kadar zam yer mi acaba bir tık kumar oynamış gibi olmayayım bekleyerek.

Evet pasif soğutması iyidir heat sync de varmış zaten.50 tl farkla bunu almak daha iyi olur haklısınız.Bu fiyat baya uygun geldi black friday e kadar zam yer mi acaba bir tık kumar oynamış gibi olmayayım bekleyerek.
Fiyatlar konusunda bir şey diyemem. Ama çok büyük farkla düşeceğini sanmam.

Bu arada bu anakart micro atx mesela ben gidip rx 6650 falan alsam 3 fanlı bu anakarta ağır gelir mi ya da sığar mı ki belki o tarz bir ekran kartı alıcam da.

370mm uzunlukta ekran kartı desteği var görünüyor.
Sonradan görüp düzenledim hocam kasaya 2 ekran kartı takabilsem uzunlamasına o bile sığar baya geniş atx kasa zaten.Saolun baya bi yardımcı oldunuz konu uyumlulukla başladı 18 sayfa olmuş hayırlısıyla sona gelmişizdir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…