izmirkartali
Megapat
6'lı girişi takmanız yeterli. Kablolarda bir sorun yoksa ekran kartınız çalışır.bende de 6 lı var ama sadece 6 lıyı takmak kafi mi ki farklı farklı voltajlarda kablolar yok mu
6'lı girişi takmanız yeterli. Kablolarda bir sorun yoksa ekran kartınız çalışır.bende de 6 lı var ama sadece 6 lıyı takmak kafi mi ki farklı farklı voltajlarda kablolar yok mu
Kartın yazılımının kurulumu nasıl olur peki o kısım kolay mı bari.6'lı girişi takmanız yeterli. Kablolarda bir sorun yoksa ekran kartınız çalışır.
Şuradan sürücüyü indirip kurarsınız ve bilgisayarı yeniden başlatırsınız:Kartın yazılımının kurulumu nasıl olur peki o kısım kolay mı bari.
O adreste güncel sürücüler olur. AMD'nin resmi sayfasıdır.Bunu kurmam kartı güncel tutmak için değil mi %100 işler hale gelmesi için yazılımsal başka birşeye ihtiyacı yok yani
ben msi almıştım ona özel olarak yüklemesem bir problem oluşturur mu kiO adreste güncel sürücüler olur. AMD'nin resmi sayfasıdır.
Bu sürücünün yanında alacağınız kartın markasına özel ek yazılım da olabilir. Asus, MSI gibi markaların kendine özel yazılımları var mesela.
Hayır, sorun olmaz. AMD sürücüsünü kurmanız gerekiyor zaten.ben msi almıştım ona özel olarak yüklemesem bir problem oluşturur mu ki
aynen öyle bugün takmayı planlıyorum kartı dedik bilgisayarcı falan bakalım aygıt pahalı sonuçta da bulamayınca bize kaldı işHayır, sorun olmaz. AMD sürücüsünü kurmanız gerekiyor zaten.
MSI Afterburner ile de kullanım değerlerini takip edersiniz.
@izmirkartali hocam saolasın kartı bugün taktık maşallahı var çatır çatır çalışıyor.Tek bir sorunum var basit bir sorun ama şu msi afterburnerda bilirsiniz voltaj core clock ayarları falan var ya ordaki ayarlar bende memory clock ve fan hızı hariç hepsi 0.Bunları normal seviyeye nasıl getiririm ayarlarının listesi falan var mıdır sizde?aynen öyle bugün takmayı planlıyorum kartı dedik bilgisayarcı falan bakalım aygıt pahalı sonuçta da bulamayınca bize kaldı iş
Afterburner kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak lazım. Bunu yaptıktan sonra durum hâlâ aynıysa ekran görüntüsü paylaşın bakalım.aynen öyle bugün takmayı planlıyorum kartı dedik bilgisayarcı falan bakalım aygıt pahalı sonuçta da bulamayınca bize kaldı iş
@izmirkartali hocam saolasın kartı bugün taktık maşallahı var çatır çatır çalışıyor.Tek bir sorunum var basit bir sorun ama şu msi afterburnerda bilirsiniz voltaj core clock ayarları falan var ya ordaki ayarlar bende memory clock ve fan hızı hariç hepsi 0.Bunları normal seviyeye nasıl getiririm ayarlarının listesi falan var mıdır sizde?
yok yeniden başlattım fayda etmedi fotoğrafı da şöyle bırakayım.Afterburner kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmak lazım. Bunu yaptıktan sonra durum hâlâ aynıysa ekran görüntüsü paylaşın bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.