izmirkartali
Megapat
Fanı %100 yapmayın. Auto'ya alıp kaydedin.
niye yapmayayım ki ayrıca diğer ayarları napabilirimFanı %100 yapmayın. Auto'ya alıp kaydedin.
Kartın fanları çabuk yıpranır. Auto moduna alınca sıcaklığa göre fan hızı ayarlanır.niye yapmayayım ki ayrıca diğer ayarları napabilirim
Anladım.Voltaj ve benzeri ayarların 0 da olması performansa bir zararı yok mu yani şuandaKartın fanları çabuk yıpranır. Auto moduna alınca sıcaklığa göre fan hızı ayarlanır.
Diğer ayarlara girince işler karışabilir. Kartı limitleyen bir durum yok.
Şuna benzer konuları takip edip Afterburner kullanım detaylarını inceleyip hakim olmak lazım:
MSI Afterburner Ayarları Nasıl Olmalı?
Boştayken 28-35 derece arası. Oyunda iken ise maksimum görebildiğim 70-75 derece falan. (Yeni çıkan oyunlarda) Sizce 70-80 derece normal mi? MSI Afterburner'da maksimum derece 95 yazıyor. Zararı olur mu bu ayarların sisteme? NOT: 550W PSU var.www.technopat.net
Ya da bence "MSI RX 6500 XT için Afterburner Ayarları Nasıl Olmalı" başlığı ile konu açıp aklınıza takılanları sorun.
OSD ayarlarından güç için izlemeyi aktifleştirip oynarken göstergeleri takip edin.Anladım.Voltaj ve benzeri ayarların 0 da olması performansa bir zararı yok mu yani şuanda
öyle yapıyorum zaten kart genelde yüzde 100 çalışıyor herhalde vereceği max performansı veriyordur.Voltaj vb ayarların ne işe yaradığı konusunda bir fikrim yok.OSD ayarlarından güç için izlemeyi aktifleştirip oynarken göstergeleri takip edin.
öyle yapıyorum zaten kart genelde yüzde 100 çalışıyor herhalde vereceği max performansı veriyordur.Voltaj vb ayarların ne işe yaradığı konusunda bir fikrim yok.
hm anladım da merak ettim ben 1050 kullanırken o ayarlar karışıktı hiçbiri 0 değildi bunun nedeni ne kiProgramın arayüzündeki değerlerde bir sorun yok. Orada aşırtma veya düşük güç kullanmak istediğinizde farklı ayarlar yapabilirsiniz.
İşlemci neydi ki?hm anladım da merak ettim ben 1050 kullanırken o ayarlar karışıktı hiçbiri 0 değildi bunun nedeni ne ki
@izmirkartali hocam döndük dolaştık yine başa geldik anakartı napalım sizce? GIGABYTE H510M S2H V2 Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200MHz M.2 MATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ben bunu düşünüyorum
almayı planladığım işlemci i5 11400 f planlandığım gibi gitmezse 10400 fİşlemci neydi ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.