RX 6500 XT Marvel's Spider-Man FPS düşmesi

Metrahen

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rx6500XT
Anakart
MSI H510M PRO
İşlemci
i3 10100F
Kullandığım işlemci i3 10100F ekran kartı RX 6500 XT Marvel Spider-Man oynuyorum ve high, medium ayarlayınca FPS yine aynı oluyor.

Sıcaklık değerleri: Ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor işlemci 70 dereceyi geçmiyor.

Ekran kartı kullanımı %99-%98 civarlarında işlemcinin kullanımı %60-70

cihazınızın özelliklerini internete girin aynı oyun üzerinde aynı sistemle yapılmış testler vardır medium high ayarlarda bir de onlara bakın bakalım ne kadar fps alıyorlar.

cihazınızın özelliklerini internete girin aynı oyun üzerinde aynı sistemle yapılmış testler vardır medium high ayarlarda bir de onlara bakın bakalım ne kadar fps alıyorlar.
oyunun optimizasyonuyla alakalı da olabilir .

Benim ekran kartı ve işlemci kullanan kişiler aynı oyunda benim aldiğim FPS'den fazla alıyorlar ben 50 alırken onlar 70 alıyor ayarlarda aynı.

Benim ekran kartı ve işlemci kullanan kişiler aynı oyunda benim aldiğim FPS'den fazla alıyorlar ben 50 alırken onlar 70 alıyor ayarlarda aynı.
hocam bir çok sebebi olabilir mesela soğutmanız iyi değildir vey ram kullanımınız düşüktür veya psu kaynaklı bile olabilir. ramların dual single olma durumu bile etki eder. birde bilgisayarınızı yüksek performan modunu da kontrol edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyada göz atabilirsin.

Hocam birçok sebebi olabilir mesela soğutmanız iyi değildir vey RAM kullanımınız düşüktür veya PSU kaynaklı bile olabilir. RAM'ların Dual Single olma durumu bile etki eder. Bir de bilgisayarınızı yüksek performans modunu da kontrol edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyada göz atabilirsin.

Hocam sıcaklıklar iyi ama anakart desteklemediği için 3200MHz RAM'ları 2600MHz kullanıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı