Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.741 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #11 Slenders dedi: Kaça düşerse almalıyım? 2 el karta güvenemiyorum bir de trafik kazası geçirdim gidecek durumum yok alıp 2 eller mining çıkması olduğu için pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam Allah şifalar versin. 3600'e veya 3800'e düşerse alabilirsiniz. İndirim köşesini takip edin oraya yazıyorlar zaten.
Slenders dedi: Kaça düşerse almalıyım? 2 el karta güvenemiyorum bir de trafik kazası geçirdim gidecek durumum yok alıp 2 eller mining çıkması olduğu için pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam Allah şifalar versin. 3600'e veya 3800'e düşerse alabilirsiniz. İndirim köşesini takip edin oraya yazıyorlar zaten.
S Slenders Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 1.206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #12 Galaxes dedi: Geçmiş olsun hocam Allah şifalar versin. 3600'e veya 3800'e düşerse alabilirsiniz. İndirim köşesini takip edin oraya yazıyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok çok teşekkür ederim çok sağ olun. Allah razı olsun en kısa sürede iyleşirim umarım.
Galaxes dedi: Geçmiş olsun hocam Allah şifalar versin. 3600'e veya 3800'e düşerse alabilirsiniz. İndirim köşesini takip edin oraya yazıyorlar zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok çok teşekkür ederim çok sağ olun. Allah razı olsun en kısa sürede iyleşirim umarım.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.741 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #13 Slenders dedi: Tamamdır çok çok teşekkür ederim çok sağ olun. Allah razı olsun en kısa sürede iyleşirim umarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
Slenders dedi: Tamamdır çok çok teşekkür ederim çok sağ olun. Allah razı olsun en kısa sürede iyleşirim umarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.