RX 6500 XT sistem Ranch Simulator oyununda kendini kapatıyor

İşletim sistemi
Windows 11

enessoydan0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
AMD RX 6500 XT
16 GB RAM.
i3 4100.
AMD RX 6500 XT.
Sistemimde Ranch Simulator oyununa girdiğimde fan aşırı sesli çalışmaya başlıyor ve bir iki dakika geçmeden direk kendini kapatıyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Yük altında güç yetersizliği çekiyor olabilirsiniz, PSU modelinizi biliyor musunuz? Ayrıca kasa çok sığ bir noktada mı? RX 6800 XT kullanıcısıyım, kasayı topladığımda ilk 3 ay kasayı oldukça sığ bir noktada tuttuğum için birçok oyunda ısı problemi yaşadım. Kasayı rüzgar alan sağlam bir yere koyduğumda performansım büyük ölçüde artmıştı.

16 GB RAM.
i3 4100.
AMD RX 6500 XT.
Sistemimde Ranch Simulator oyununa girdiğimde fan aşırı sesli çalışmaya başlıyor ve bir iki dakika geçmeden direk kendini kapatıyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Sıcaklık değerlerini kontrol et hocam fazla ısındığından olabilir olmadı bir genel bakımını yap ekran kartının.

Sıcaklık değerlerini kontrol et hocam fazla ısındığından olabilir olmadı bir genel bakımını yap ekran kartının.

GPU Sıcaklığ 67 CPU ise 51

Hayır maalesef bilmiyorum. Kasa çok sığ noktada değil 4 yanından hava alıp verebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…