RX 6500 XT sisteme yükseltme önerisi

Sukunet23

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistemimi yükseltmek istiyorum. Size anakart, işlemci ve ekran kartı modelimi yazacağım. Yükseltmek istediğim ekran kartı bana bu anakart ve işlemciye uygun ekran kartı önerirseniz çok sevinirim.

Anakart = Prime A320M-K.
İşlemci = AMD Ryzen 5 5500, 3600 MHz, 6 çekirdek.
Ekran kartı = RX 6500 XT 4 GB.

Ekran kartını değiştirmek istiyorum, 4 GB biraz geride kaldı. 16 GB'lık ekran kartı düşünüyorum. Bu sisteme RX 9060 XT alsam sizce uyumlu çalışır mı?

Arkadaşlar, sistemimi yükseltmek istiyorum. Size anakart, işlemci ve ekran kartı modelimi yazacağım. Yükseltmek istediğim ekran kartı bana bu anakart ve işlemciye uygun ekran kartı önerirseniz çok sevinirim.

Anakart = Prime A320M-K.
İşlemci = AMD Ryzen 5 5500, 3600 MHz, 6 çekirdek.
Ekran kartı = RX 6500 XT 4 GB.

Ekran kartını değiştirmek istiyorum, 4 GB biraz geride kaldı. 16 GB'lık ekran kartı düşünüyorum. Bu sisteme RX 9060 XT alsam sizce uyumlu çalışır mı?

Bütçeniz nedir? RX 9060 XT alsan 1440p de kullanılabilir fakat 1080p de rahatsız edecektir darboğaz. Bir de hangi oyunları daha çok oynuyorsunuz?

Bütçeden ziyade elimdeki kasaya takacağım güzel bir ekran kartı arıyorum fiyati önemli değil benim için en mantıklı kartı bulup almayı dusunuyorum

Ryzen 5 5600 ve RX 9060 XT 16 GB yapabilirsin. FPS oyunları için de iyi olur bu. Elindeki kasaya sadece kart takacaksan bence ikinci elden RX 6700 XT al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı