RX 6500 XT sistemim ile uyumlu olur mu?

Bu performans bana yeter seneye bu zamanlar bilgisayarı satacağım zaten yurtdışına çıkacağımdan dolayı. İkinci el asla almam. Şuan çekindiğim konu performans değil bu 5700xt de ki driver çökmeleri siyah ekranları felan yaşar mıyım önemli olan o.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Markayı bilmiyorum o yüzden almam ön yargılıyım biraz. Bunlardan birini alacağım.
Eki Görüntüle 1821965

XFX gayet iyi bir marka. Onerdigim kartin sogutmasi sizin paylastiginiz SS'deki Mech ve Pulse modelinden daha iyi. Dual icin de aradaki fiyat farkini vermeye degmez. Dual ile benzer sogutmasi var.

Drop niye giriyor FPS yüksek anlamadım pek açıklar mısınız?

Sürücü kuruyorsun kart çıldırıyor. Oyun oynarken anlık takılmalar garip garip hatalar. Beni NVIDIA fanı ilan etmeyin 5500XT kullanıyorum ama ben sorun yaşayacağımı göze alarak kullandım.

Drop niye giriyor fps yüksek anlamadım pek açıklar mısınız.
VRAM kaynaklı VRAM isteyen oyunlarda drop oluyor bende de vardı sattım aynı fiyata GTX 1660Tİ aldım gayet memnunum şuan.

Bu karta bu fiyat asla verilmez bu fiyatlara çıkabiliyorsanız sıfır RX6600 alabilirsiniz RTX 3060 dengi güçlü bir kart hem de elinizdeki karttan sonrada çok bir düşüş yaşamamış olursunuz.

VRAM kaynaklı VRAM isteyen oyunlarda drop oluyor bende de vardı sattım aynı fiyata GTX 1660Tİ aldım gayet memnunum şuan.

Bu karta bu fiyat asla verilmez bu fiyatlara çıkabiliyorsanız sıfır RX6600 alabilirsiniz RTX 3060 dengi güçlü bir kart hem de elinizdeki karttan sonrada çok bir düşüş yaşamamış olursunuz.
4 Yıldır amd yüzünden başım ağrıyor bu saatden sonra gidip niye tekrar amd alayım. 6600 ü biliyorum performansı çok yüksek ama gene siyah ekrandı amd software crash ıvır zıvır la uğraşacaksam isterse 200 fps fazla versin umursamam.

Son düzenleme:
4 Yıldır amd yüzünden başım ağrıyor bu saatden sonra gidip niye tekrar amd alayım. 6600 ü biliyorum performansı çok yüksek ama gene siyah ekrandı amd software crash ıvır zıvır la uğraşacaksam isterse 200 fps fazla versin umursamam.
Alacağın 6500XT aynı şey değil mi kardeşim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı